AcasăPoliticCărbunaru s-a răzgândit! Demiterea lui Virgil Popescu nu mai este o opțiune

Cărbunaru s-a răzgândit! Demiterea lui Virgil Popescu nu mai este o opțiune

Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al guvernului, a revenit miercuri cu o declarație în care arată că ”Pentru a evita interpretări eronate ale situației de fapt la nivelul Guvernului, la acest moment, nu se pune problema demisiei sau demiterii vreunui membru al Cabinetului”.

”Chestiunea responsabilităților privind tragicul accident de la CEO Oltenia va fi stabilita in urma anchetei judiciare si pe baza concluziilor echipelor de verificare. Orice masuri, indiferent de nivelul de responsabilitate vor fi luate, vor tine cont doar de aceste elemente.
Pentru a evita interpretări eronate ale situației de fapt la nivelul Guvernului, la acest moment, nu se pune problema demisiei sau demiterii vreunui membru al Cabinetului”, a spus Cărbunaru.

Această declarație a venit la o două ore după ce a spus că nu este exclusă nicio opțiune în ce privește demiterea lui Virgil Popescu.

Întrebat de ziariști într-o conferință de presă la guvern dacă este luată în calcul plecarea din guvern a lui Virgil Popescu la finalul analizei despre tragedia de la Jilț, Cărbunaru a spus că ”în funcție de evaluarea finală nu putem exclude nici o opțiune”. El a anunțat că premierul Ciucă a cerut în guvern o evaluare până săptămâna viitoare. ”Pe durata analizei se evaluează responsabilitățile pe lanțul ierarhic. Lanțul de evaluare implică de la mină, companie, până la managementul domeniului”, a spus Cărbunaru.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.