AcasăActualitateSocialCare este cea mai ieftină destinație de vacanță din Europa

Care este cea mai ieftină destinație de vacanță din Europa

Care este cea mai ieftină destinație de vacanță din Europa. Dacă vrei o vacanță în Europa și nu ești dispus să plătești prea mult, atunci trebuie să știi că ai de ales.

Conform celor de la AirBNB, există trei cele mai ieftine locații din Europa, accesibile oricui. Prețurile sunt mai mici chiar și decât în România, așa că ai un motiv în plus să le alegi.

În general, studiul realizat de cei de la AirBNB arată că în România preţul se învârte în jurul sumei de 50 de euro pe noapte pentru cupluri şi puţin peste 75 de euro pentru grupuri.

Care este cea mai ieftină destinație de vacanță din Europa

Unde poți merge deci în vacanță? Dacă vrei o vacanță de cuplu, poți alege Grecia. Aici găsești și prețuri accesibile și o panoramă de vis.

La capitolul bani, cele mai ieftine destinații din Europa sunt Macedonia, Albania şi Republica Moldova. În cele trei ţări preţul unei camere pentru două persoane pe noapte depăşeşte puţin suma de 125 de euro.

Care este cea mai ieftină destinație de vacanță din Europa

De cealaltă parte, cele mai scumpe țări din Europa când vine vorba de bani sunt Suedia, Norvegia și Islanda, unde prețul mediu depășește 125 de euro pentru o singură noapte, în cazul a două persoane.

Cele mai scumpe capitale din Europa în schimb sunt Amsterdam (+143%), San Marino (+134%), Roma (+123%), Moscova (+120%) sau Lisabona (+116%). Pe când cea mai ieftină capitală este Ankara.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.