Care este programul magazinelor Lidl în duminica de Florii. Orarul pentru 25 aprilie

0

Au intrat în vigoare mai multe restricții privind programul de funcționare al magazinelor, însă cu ocazia sărbătorilor pascale trebuie să află care sunt modificările. Care este programul magazinelor Lidl în duminica de Florii?

În ziua de Florii, românii vor putea face cumpărături la fel cum au făcut și până acum. Spre deosebire de alți ani, de această dată, magazinele vor rămâne deschise mai mult.

Care este programul magazinelor Lidl în duminica de Florii

Mai exact, având în vedere că în majoritatea zonelor din țară au loc restricții de weekend pentru că numărul de cazurilor de infectare cu coronavirus este unul care depășește incidența de patru, marile magazine, precum LIDL, se închid la 18:00 începând de vineri.

Astfel, atât vineri, cât și sâmbătă și duminică, magazinele au program doar până la 18:00, dacă incidența de cazuri este mai mare de patru la mia de locuitori.

În ceea ce privește restul orașelor din țară, în cazul celor care nu sunt sub o astfel de restricție nu se aplică magazinele sunt deschise până la 20:00. Totuși, autoritățile au decis să prelungească programul magazinelor în vinerea dinaintea Floriilor, adică pe data de 23 aprilie 2021.

Astfel, în această zi, indiferent de rata de incidență din localitatea respectivă magazinele se vor închide la 20:00. Deci, cel mai probabil, magazinele vor fi deschise în toate zonele țării până la ora limită stabilită de autorități.

Până la momentul de față, diferențele de program nu au fost anunțate deocamdată pe site-ul LIDL, dar înainte de a merge la cumpărături, este bine să verificați programul și online, în cazul în care ar putea intra în vigoare o modificare de ultim moment.

Prefectul Capitalei a anunțat și el faptul că magazinele vor funcționa în mod normal de Florii.

„O să includ vinerea, pentru că se prinde şi vinerea de Florii, iar vinerea de Florii va fi programul la magazine până la ora 20.00, nu până la ora 18.00. Lucru care e deja în hotărârea de Guvern. Nu este nimic nou”, a afirmat Alin Stoica, prefectul Capitalei.