Care sunt automobilele cu cele mai puţine defecte pe segmentul second-hand

La nivel local, potrivit datelor Direcţiei Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) publicate la începutul acestui an, au fost înmatriculate, în 2011, un număr de 26.798 unităţi Opel, în scădere cu 56,18% comparativ cu anul anterior. Din acest total, 22.254 unităţi au reprezentat maşini second-hand, echivalent cu o descreştere de 59,15% faţă de 2010.

 

Conform raportului citat, Opel Astra a obţinut 96,9% dintre sufragiile care atestă faptul că maşina are cele mai puţine defecte dintr-un eşantion de 230 de modele auto diferite. Astfel, maşina a reuşit cel mai bun rezultat dintre toate maşinile testate în categoria „Cel mai bun scor individual”.

 

Opel este la cea de-a treia victorie consecutivă, în 2010 şi 2011 modelul Corsa, respectiv Insignia, fiind în prim-plan.

 

Automobilul Opel Insignia s-a clasat pe locul secund în clasamentul „Cel mai bun scor individual”, cu un scor de 96%, cel mai bun rezultat în clasa medie.

 

Dekra, unul dintre liderii mondiali în domeniul expertizei în zona siguranţei, calităţii şi mediului înconjurător, îşi generează raportul anual asupra maşinilor rulate prin realizarea de evaluări clare în opt clase de vehicule şi trei segmente de distanţă. Cercetarea este bazată pe date rezultate în urma a 15 milioane de inspecţii realizate pe 230 de modele auto diferite.

 

Compania ţine cont doar de defectele tipice asociate maşinilor rulate, precum coroziunea sistemului de eşapament sau joc al suspensiei, încât să poată emite o evaluare corectă asupra fiabilităţii vehiculelor. Uzura cauciucurilor sau a lamelor ştergătoarelor de parbriz nu sunt luate în considerare, se menţionează în comunicatul Opel România.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed