AcasăMoney&PeopleCarla's Dreams și Horia Brenciu nu mai fac parte din juriul X...

Carla’s Dreams și Horia Brenciu nu mai fac parte din juriul X Factor 2020!

Loredana Groza este transferul anului în televiziune. Fostul antrenor de la Vocea României (Pro TV) va fi jurat la X Factor (Antena 1), ediția 2020. Inițial, Loredana semnase un contract pentru emisiunea ”Next Star”. Producție care, din cauza crizei pandemice, a ieșit din grilă după doar o ediție.

Juriul celui de-al nouălea sezon X Factor va fi compus din Delia, Ștefan Bănică, Loredana Groza și solistul Florin Ristei, vechi colaborator la Antena 1. Doar două țări din lume reiau filmările pentru celebrul concurs.

Prima selecție va fi realizată de o echipă de specialiști, care au în vedere calitățile artistice”, potrivit Antena 1. Vor urma apoi audițiile, ce se vor desfășura anul acesta numai la București, nu și în alte orașe din țară, așa cum s-a întâmplat în anii precedenți. Decizia de a ține audiții doar în capitală a fost luată, cel mai probabil, pe fondul restricțiilor impuse de pandemie.

În 2019, când X Factor a dispărut din grila de programe de la Antena 1, s-a zvonit că postul nu ar mai fi prelungit licența de difuzare a emisiunii. Această informație a fost dezmințită la scurtă vreme de Antena Group care a asigurat publicul că “se va continua producerea acestui show de divertisment”. Dacă Loredana a plecat din grădina Pro TV pentru Antena 1, Brenciu s-a întors de anul la televiziunea din Pache Protopopescu (pentru ”Vocea României”). Popularele vedete ale Antena 1, Răzvan și Dani au acceptat , de asemenea, să revină la vechiul lor post, acela de prezentatori X Factor.

După un an de pauză, postul confirmă această afirmație, sezonul nouă urmând a fi difuzat anul acesta.

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell.

Ultimele Articole