CARNAGIU la Iași! Șapte persoane au murit

UPDATE 07:58 Cele șapte persoane aflate în stop cardio-respirator au murit. Alte trei victime au fost transportate la spital.

UPDATE 07:50 Șapte persoane se află în acest moment în stop cardio-respirator și se încearcă resuscitarea. Conform surselor G4Media, în ambulanță se afla o femeie însărcinată, care nu a suferit leziuni în urma accidentului. A fost activat Planul Roșu de intervenție.

știrea inițială

Un accident grav a avut loc, marți dimineață, în județul Iași, fiind implicate o Ambulanță, un camion și o autoutilitară. Dintre cele nouă victime, cinci se află în stop cardio-respirator, anunță centrul Infotrafic:

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 28 Iași-Târgu Frumos, în zona localității Sârca, județul Iași, într-o curbă, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o ambulanță și un autoturism. Potrivit primele date, 9 persoane au suferit leziuni, 5 dintre ele sunt în stop cardio-respirator, alte 4 acuză dureri, dar sunt stabile. La fața locului acționează echipaje medicale și descarcerarea”.

Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri