Carrefour a deschis un supermarket în Baia Mare

0
Carrefour a deschis un supermarket în Baia Mare

Carrefour a deschis joi supermarketul Carrefour Express în judeţul Maramureş, la Baia Mare, acesta făcând parte din lanţul de 21 de supermarketuri Artima pe care compania l-a cumpărat în 2007, informează un comunicat de presă al companiei.

Conform comunicatului, suprafaţa de vânzare este de 1.150 mp şi cuprinde aproximativ 8.000 de articole. Printre acestea se numără produse proaspete, articole de menaj, papetărie, articole textile, electrocasnice mici.

Potrivit datelor companiei, Grupul Carrefour a preluat Artima în 2007, acesta deţinând 21 de supermarketuri în vestul României, cu o suprafaţă de vânzare totală de 21.000 mp. Pe parcursul acestui an, toate magazinele Artima vor fi transformate în Carrefour Express, investiţia totală în rebranduire ridicându-se la aproximativ 6 milioane de euro.

Carrefour este lider pe formatul de hypermarket în România, realizând în 2007 o cifră de afaceri de 866 milioane de euro, cu o creştere de 42,2% faţă de 2006. În 2008, Carrefour se aşteaptă să depăşească un miliard de euro în ceea ce priveşte cifra de afaceri.

Sursa: NewsIn