x


  • EUR
    4.7274
    USD
    4.2601
string(10) "imobiliare"

Case la preţuri sub 25.000 de euro în Capitală şi marile oraşe

Cine este dispus să stea într-o locuinţă mică în centrul marilor oraşe sau la periferie într-un imobil ceva mai mare are la dispoziţie o mulţime de locuinţe care se vând la preţuri avantajoase. Şi pe piaţa de executări silite se găsesc case ieftine.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 05.10.2016, 7:16

Dacă acum zece ani puţini români îşi permiteau o locuinţă în centrul Bucureştiului, în prezent unele imobile au devenit extrem de accesibile, mai ales dacă au fost construite acum 80 – 90 de ani. Pe de altă parte, cei care îşi doresc spaţii mai generoase, le pot găsi la periferia Capitalei sau a marilor oraşe, în ansambluri de blocuri noi. Iar cine este dispus să facă rabat şi la confort, poate găsi locuinţe ceva mai mici, cu confort mai scăzut, amplasate semicentral în marile oraşe. O clasă aparte de chilipiruri imobiliare sunt şi executările silite, unde preţul ajunge şi la 50% faţă de valoarea de evaluare.

 

Locuinţe ieftine în centrul marilor oraşe

 

Multe blocuri vechi din Capitală, amplasate în centru, sunt încadrate într-o clasă sau alta de risc seismic. Cu toate astea, există garsoniere în vile sau chiar în blocuri de numai câteva etaje, într-o stare bună. Unele au nevoie însă de lucrări de modernizare. De regulă, sunt locuinţe recomandate tinerilor, care nu au maşini personale, şi care vor să se afle cât mai aproape de facultate sau de serviciu.

 

Citeste mai mult: adev.ro/oej470