AcasăMoney&PeopleCât a costat eșarfa purtată de Carmen Iohannis în Emiratele Arabe

Cât a costat eșarfa purtată de Carmen Iohannis în Emiratele Arabe

Cât a costat eșarfa purtată de Carmen Iohanis în Emiratele Arabe Unite. Președintele Klaus Iohannis și prima doamnă se află într-o vizită oficială în Abu Dhabi unde s-au dovedit foarte atenți la detaliile vestimentare făcându-i mândri pe designerii români.

Dacă președintele a insistat pentru același costum negru cu clasica sa cravată albastră, Carmen Iohanis și-a asortat coloristic rochia cu accesoriul vestimentar de la gâtul soțului său. Profesoara de limba engleză a alocat o sumă generosă din salariul său de dascăl cu vechime profesională de aproape 40 de ani, pentru o eșarfă din mătase cu un imprimeu special. Un accesoriu din colecția creatoarei de modă Andreea Tincu, responsabilă cu eleganța primei doamne la evenimentele oficiale, ce a costat 480 de lei.

Cât a costat eșarfa purtată de Carmen Iohanis în Emiratele Arabe
Cât a costat eșarfa purtată de Carmen Iohanis în Emiratele Arabe

480 lei a costat eșarfa purtată de Carmen Iohanis în Emiratele Arabe

Administrația Prezidențială a publicat imagini de la evenimentele publice pe care cuplul Iohannis le-a vizitat împreună cu şeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan, Monumentul Martirilor și Marea Moschee din Abu Dhabi. Dacă în multe ocazii ținutele alese de Carmen Iohannis au au fost încântătoare din puntul de vedere al criticilor de specialitate, în vizitele pe care prima doamnă a României a fost alături de soțul său, în Japonia, Singapore și Emiratele Arabe Unite, stilul său vestimentar a fost apreciat.

Designerul ieșean Andreea Tincu se ocupă de ținutele lui Carmen Iohannis din 2015. ”Prima Doamnă are un stil feminin minimalist, similar tuturor Primelor Doamne din întreaga lume. Fiecare ținută are la bază un anumit cod vestimentar, uneori mai relaxat decât era în trecut, o cromatică stabilită de comun acord și anumite tipare, verificate în ani”, spunea cratoarea de modă despre alegerea hainelor care o defines pe Carmen Iohannis.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.