AcasăMoney&PeopleCât câștigă, de fapt, Andrew Tate din conținutul video de pe rețelele...

Cât câștigă, de fapt, Andrew Tate din conținutul video de pe rețelele sociale

Fost luptător profesionist de kick-boxing tranformat într-un influecer care propagă misoginia online, Andrew Tate a semnat în 2022 un contract cu două platforme video pentru a posta conținut exclusiv, afacere în urma căreia ar fi câștigat o sumă enormă de bani.

Jurnaliștii de la CCN scriu că înțelegerea cu cele două platforme de streaming cunoscute pentru conținutul conservator, nu au fost secretă, ba din contra.

Ambele platforme de social media, Rumble și GETTR, au anunțat public relația cu Tate, care fusese suspendat de pe YouTube și TikTok pentru conținutul misogin publicat. Însă nu au fost făcute publice sumele implicate în contract.

Sursa amintită mai sus mai precizează și faptul că Andrew Tate s-a lăudat că înțelegerea cu Rumble, care se promovează ca fiind „imună la cancel culture”, valorează amețitoarea sumă de 9 milioane de dolari.

Informația privitoare la sumele pe care Andrew Tate le-a încasat nu a putut verifica informația din surse independente, dar a solicitat un răspuns de la compania Rumble, care nu a negat suma, spunând că are înțelegeri cu creatori de conținut, cărora le oferă „stimulente”, mai precizează CNN.

Reacția Rumble la acuzațiile care i se aduc lui Andrew Tate

Totuși, Rumble s-a distanțat de procesul lui Andrew Tate. Compania a mai cerut ca britanicul să fie anchetat corect pentru acuzațiile de viol care îi sunt aduse.

„Rumble condamnă ferm traficul de ființe și abuzurile sexuale, iar platforma noastră interzice pornografia și toate formele de activități ilegale. În același timp, orice persoană acuzată are dreptul la un proces”, se arată într-o declarație a companiei, citată de CNN.

În ceea ce privește contractul cu platforma GETTR, CNN nu a putut obține informații. Andrew Tate le-a adus beneficii celor două platforme cu care a încheiat înțelegeri.

Potrivit Sky News, numărul de utilizatori zilnici activi pe Rumble a crescut cu 45,5% în săptămâna în care tate s-a lansat pe platformă. La rândul ei, GETTR l-a nominalizat într-un comunicat pe Andrew Tate pentru că a ajuta la creșterea audienței pe platformă.

Contractele cu platformele sociale nu sunt neobișnuite

Contracte de milioane de dolari nu sunt ceva neobișnuit pentru companiile de social media asociate curentului ultraconservator, mai scrie CNN, dând exemplul lui Donald Trump, care a încheiat o astfel de înțelegere pe mai mulți ani și mai multe milioane de dolari cu aceeași platformă Rumble, potrivit Axios.

Rumble ar valora 2 miliarde de dolari. Înțelegerea cu GETTR s-a încheiat în momentul în care Andrew Tate a revenit pe Twitter, după ce Elon Musk a reactivat toate conturile suspendate. Cu Rumble rămâne de văzut dacă

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.