AcasăActualitateCât costă o asigurare de viață

Cât costă o asigurare de viață

Cât costă o asigurare de viață. Te-ai gândit vreodată să îți închei o asigurare de viață, dar nu știi cât costă?

În primul rând este bine de știut că în general, costul final al politei depinde de foarte multi factori.

Printre aceștia se numără starea de sanatate a persoanei asigurate, varsta la care se incheie asigurarea de viata si ocupatia sunt doar cativa dintre acesti factori.

Cât costă o asigurare de viață

Tocmai din acest motiv, nu există os mă fixă pentru plata asigurării de viață. Spre deosebire de asigurarea RCA ori Casco, asigurare de viață este una mult mai complexă.

Este bine însă să știm câteva estimări pentru a ne putea face o idee. Astfel, o asigurare de viață încheiată pe o durata de 10 de catre o persoana de 30 de ani cu o suma acoperita de 35.000 – 40.000 de Euro va costa aproximativ 200 de Euro pe an.

Cât costă o asigurare de viață

Pe de altă parte, dacă varsta persoanei este de 40 de ani, prima poate ajunge pana la 400 de Euro anual sau poate chiar mai mult.

Dacă suma de acoperire se dorește a fi și ea una mai mare, evident că prețul pentru asigurarea de viață crește și el pe an.

Mai trebuie spus că prețul pentru o asigurare de viață crește semnificativ odata cu inaintarea in varsta. De asemenea, varsta maxima admisa de companiile de asigurare din Romania pentru intrarea in asigurare este de 65 de ani. Unele fac excepție și îi asigură și pe cei de până la 69 de ani.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.