AcasăActualitateCât costă YouTube Premium și ce avantaje îți oferă

Cât costă YouTube Premium și ce avantaje îți oferă

Cât costă YouTube Premium și ce avantaje îți oferă. YouTube le pune la dispoziție utilizatorilor opțiunea YouTube Premium și YouTube Music.

Cât costă aceste două servicii și ce avantaje oferă? În primul rând abonamentul lunar este de 26 de lei, pe Android, iar un utilizator nou poate să le folosească timp de o lună în mod gratuit.

După această lună, cei 26 de lei vor fi retrași din contul bancar și oricine poate să se răzgândească. În ceea ce privește avantajele, aici sunt multe.

Cât costă YouTube Premium și ce avantaje îți oferă

Spre exemplu, un abonament Premium asigura redarea clipurilor video incarcate pe platforma fara reclame, indiferent de dispozitivul pe care il folosesti pentru a le viziona.

De asemenea, pe telefonul mobil, se poate folosi YouTube cu redare in fundal, cu ecranul inchis sau in timp ce se foloseste o alta aplicatie. Nu in ultimul rand, un abonament YouTube Premium iti va permite sa descarci muzica pentru vizionare offline, salvand videoclipuri si playlist-uri pe dispozitivele mobile pe care le folosesti.

Cât costă YouTube Premium și ce avantaje îți oferă

De cealaltă parte, daca folosesti un dispozitiv Apple, prețurile cresc, în condițiile în care Apple devine intermediar in aceasta tranzactie.

Totuși diferența nu este una prea mare. Abonamentele pentru utilizatorii Apple costă doar 29 de lei pe luna. De asemenea, in App Store, abonamentul dedicat familiei are un tarif lunar de 53 de lei.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.