AcasăMoney&PeopleNu ești star fără decapotabilă! Cât l-a costat pe Mihai Trăistariu pasiunea...

Nu ești star fără decapotabilă! Cât l-a costat pe Mihai Trăistariu pasiunea sa pentru automobilele estivale

Campion al participărilor naționale ale Eurovision, Mihai Trăistariu a băgat toți banii câștigați de pe urma difuzărilor și performanței de a obține locul patru în finala popularului concurs de televiziune într-o decapotabilă.

Nu a fost singurul său automobil de acest fel, solistul care locuiește la malul mării de mai mult de mai mult de două decenii fiind îndrăgostit de decapotabile, ideale mai ales în sezonul estival.

Primul său automobil decapotabil a fost un Peugeot Cabrio  CC iar acum are un VW Eos. Însă cel mai arătoas a fost un Porsche Boxter, pe care l-a luat din banii ce i-a încasat după performanța de a aduce României locul patru la Eurovision Song Contest (Atena, 2006), cu marele success ”Tornero”. Melodie ce a generat o sumă frumușică din difuzări devenind populară la nivel european.

Cât l-a costat pe Mihai Trăistariu pasiunea sa pentru automobilele estivale. Toți banii de la Eurovision i-a dat pe un Porsche Boxter

”Îmi plac astfel de mașini și asta, probabil din cauză că, în copilărie și adolescență am fost sărac lipit. Astfel de mașini mi se păreau că sunt pentru milionari. Am dat pe el, la vremea respectivă, la un an după Eurovision, 25.000 de euro, a fost o mașină rulată (la vremea respectivă prețul fiind de 65.000 de euro-n.r.), și m-a mai costat și revopsirea și tunning-ul. A venit din Germania cu culoarea gri, l-am făcut într-o culoare violet cameleonică”, ne spune Mihai Trăistariu care a investit în pasiunea pentru decapotabile circa 90.000 de euro.

Cât despre arătosul său Porsche mov,  cu o culoare unică pe șoselele noastre, solistul a mers cu el sute de mii de kilometri, până când i-a crăpat motorul, la modul propriu.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.