AcasăEconomieCătălin Drulă: Cu PNRR-ul îşi dau cu stângul în dreptul şi asta...

Cătălin Drulă: Cu PNRR-ul îşi dau cu stângul în dreptul şi asta chiar mă îngrijorează/ Ştiu ce am lăsat la Transporturi, ştiu cum nu progresează autostrada A 7, cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din toate PNRR-urile din Europa

“Cu PNRR-ul îşi dau cu stângul în dreptul şi asta chiar mă îngrijorează, că ăsta nu e planul lor, e planul nostru, al României, aş vrea să ştiu că se întâmplă lucruri bune acolo. Ştiu ce am lăsat la Transporturi, spre exemplu, ştiu cum nu progresează autostrada A 7, cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din toate PNRR-urile din Europa, din toate cele 27 de state membre”, a afirmat Cătălin Drulă, miercuri seară, la Digi 24. 

 

Întrebat dacă PNRR este în pericol, Drulă a răspuns: “Da, la ritmul actual de implementare este în pericol”.

 

El a explicat că “o autostradă nu poţi să o cumperi de pe raft”, arătând că dacă licitaţia pentru autostrada A 7 pe tronsonul Focşani – Bacău nu a fost lansată, parcurgerea întregii proceduri de atribuire a contractului şi a lucrărilor pune în pericol termenele de implementare. 

 

El a precizat că şi pe primul tronson al A 7, Ploieşti – Buzău, a fost lansată licitaţia anul trecut în iunie, au fost depuse ofertele în septembrie şi nici până în prezent nu au fost evaluate ofertele depuse, termenul fiind prelungit.

Ultimele Articole