AcasăActualitateCâţi bani a primit Macaulay Culkin pentru rolul care l-a făcut celebru,...

Câţi bani a primit Macaulay Culkin pentru rolul care l-a făcut celebru, în Singur acasă? Detalii neştiute despre cel mai iubit film de Crăciun

Câţi bani a primit Macaulay Culkin pentru rolul care l-a făcut celebru, în Singur acasă? Detalii neştiute despre cel mai iubit film de Crăciun. Cu siguranță fiecare român a văzut măcar odată celebrul film de Crăciun, Singur acasă.

Protagonistul filmului este Macaulay Culkin, însă câți bani a primit acesta având în vedere succesul neașteptat înregistrat?

Actorul născut în anul 1980 ar fi câștigat, conform jurnașiștilor de la The Daily, 100.000 de dolari pentru rolul din filmul ”Singur acasă”. Pe de altă pentru cea de a doua parte a filmului acesta a primit cu mult mai mult.

Sursa citată scrie că Macaulay Culkin ar fi încasat pentru Singur acasă 2 nu mai puțin de 4,5 milioane de dolari. Astfel, conform estimărilor, în 2018, averea totală a actorului se ridică la 15 milioane de dolari.

Trebuie menționat faptul că averea lui Macaulay Culkin a crescut datorită drepturilor de autor pe care le primeşte și în momentul de față.

De asemenea, filmul „Richie Rich“ i-a rotunjit și el veniturile.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.