Câți bani câștigă Dani Mocanu din YouTube. Ce sume incredibile încasează zilnic

Dani Mocanu este una dintre cele mai controversate vedete ale online-ului autohton și ține cu dinții să rămână în centrul atenției, asumându-și toate riscurile. Căci îi intră în buzunare zilnic o mică avere.

Genul de cântece ale sale i-au adus vizite la poliție, descinderi ale mascaților la domiciliul său, chiar o condamnare de incitare la violență împoriva femeilor (după ce a fost reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării), ce s-a transformat într-o amendă usturătoare, de 15.000 lei. Exemplul său social incită curiozitatea multora, Dani Mocanu fiind pe locul 14 în clasamentul celor mai urmărite canale YouTube din România, surclasându-i pe Dorian Popa, Andra, BUG Mafia ori HaHaHa Production, casa de producție muzicală a lui Smiley.

Câți bani câștigă Dani Mocanu din YouTube. Incredibil, are 1.8 miliarde de vizualizări!

Câți bani câștigă Dani Mocanu din YouTube

Repertoriul la fel de controversat al manelistului este urmărit de 3,3 milioane de români, titluri precum ”Stai cuminte că te bat”, ”Mafiot cu suflet mare”, ”Te iubesc golane” ori ”Escorta” înregistrează milioane de vizualizări, fapt ce-i aduce câștiguri consistente. Numai titlul ”Artileria” (feat. Costi Ioniță) a înregistrat 60 de milioane de vizualizări. Simuările socialblade.com, arată că clipurile lui Dani Mocanu ce au adunat  aproape 1,8 miliarde de vizualizări îi aduc sume colosale, chiar și de 3000 de dolari pe zi, media fiind de 1.800 de dolari pe zi.

Câți bani câștigă Dani Mocanu din YouTube.  O melodie i-a adus o condamnare transformată într-o amendă usturătoare

Ajuns cunoscut în întreaga țară datorită lui Mihai Bendeac, care s-a inspirat din înfățișarea și controversatele melodii ale manelistului pentru pardoriile din show-ul de televiziune ”În puii mei”, lui Dani Mocanu i-a fost confiscată și suma de 34.136 de dolari, reprezentând sume încasate din drepturi de publicitate la melodia ce i-a adus condamnarea -”Curwa”, care a fost retrasă de pe You Tube conform deciziei magistraților Curții de Apel Pitești.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri