Căutări extinse în cazul unui om de afaceri dispărut

0
Căutări extinse în cazul unui om de afaceri dispărut

‘Dosarul la care lucrează anchetatorii este unul de dispariţie a unei persoane, dincolo de ipoteze nefiind deocamdată luată în calcul varianta crimei. În momentul de faţă se fac audieri de persoane, se fac verificări, dar până nu vor apărea date concrete, nimeni nu se poate pronunţa în cauză’, a declarat, luni, pentru AGERPRES, Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

 

Omul de afaceri arădean Abel Apostol, în vârstă de 55 de ani, a dispărut în seara zilei de 1 mai, dispariţia sa fiind anunţată la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad de către familie a doua zi dimineaţă.

 

Într-o primă fază, poliţiştii au verificat toate unităţile spitaliceşti de pe raza municipiului Arad, dar cum verificările au fost fără rezultat, omul de afaceri a fost dat în urmărire naţională şi internaţională.

 

Începând de vineri dimineaţă, căutările au fost extinse, la acţiune fiind solicitaţi să participe jandarmi cu câini de serviciu specializaţi pentru urmărire şi pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, care căută pe râul Mureş, cu o barcă pneumatică, trupul omului de afaceri.

 

Chiar dacă fiul omului de afaceri a declarat poliţiştilor că a auzit miercuri seară, între orele 19 şi 20, o discuţie mai aprinsă între tătăl său şi asociaţii acestuia din cadrul firmei, el a evitat să facă o legătură între acea discuţie şi dispariţia tatălui său.