x


  • EUR
    4.8746
    USD
    4.1456
string(7) "gadgets"

Cauți service pentru trotinete electrice? Iată unde-l găsești!

Dacă ești fericitul posesor al unei trotinete electrice sau dorești să intri în posesia unui astfel de vehicul de ultimă generație, vei dori să iei în calcul toate aspectele posibile în materie de mentenanță și chiar de reparație.

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 05.06.2020, 22:18

Dacă te gândești să iei în calcul achiziția unei trotinete electrice sau dacă te atrage acest concept, înainte de toate e de preferat să știi cu ce este ea diferită față de o trotinetă obișnuită, ce beneficii îți oferă, cum să o alegi, ce costuri impune și cum o poți îngriji astfel încât aceasta să fie cât mai durabilă. 

 

 

Ce sunt trotinetele electrice?

 

 

Trotinetele electrice îmbină aspectul clasic al unei trotinete obișnuite cu puterea imbatabilă a unui motor electric care te ajută să te deplasezi cu minim de efort fizic. Dacă o trotinetă clasică nu poate funcționa fără activitatea fizică directă din partea posesorului, cea electrică este optimizată și gândită în mod atent astfel încât utilizatorul să o opereze fără a fi necesar să-i ofere având la intervale scurte de timp. Datorită motorului electric din alcătuire, al roților și a materialelor atent selectate pentru construcția unei trotinete electrice, o astfel de trotinetă este automată în proporție de 98% și oferă mai multă libertate de deplasare.

Însă, având în vedere motorizarea acesteia, principalul avantaj este acela că, spre deosebire de trotineta clasică pe care o poți opera oricând, această trotinetă electrică este delimitată de timpul de acționare, care deseori este unui relativ scurt. Bineînțeles, depinde de distanța aflată în calcul, de tipul motorizării și de celelalte caracteristici pe care le deține trotineta electrică. 

 

Însă, materialele din care este construită trotineta electrică sunt de o calitate mult mai bună, ceea ce asigură o durabilitate mai sporită. În mod inevitabil însă, piesele acționate electric pot întâmpina numeroase defecțiuni sau un grad de uzură, ceea ce înseamnă că pe parcurs poți întâlni necesitatea de a achiziționa piese de schimb și de a apela la un Service Trotinete Electrice

 

Trotinetele electrice sunt un concept inovator, de ultimă generație, care sunt tot mai intens solicitate și pe piața din România. Marele state ale lumii, din Europa, China, SUA și nu numai, se mândresc cu o prezență destul de ridicată a acestor trotinete electrice pe străzile din marile orașe, datorită beneficiilor pe care acestea le oferă. 

Trotinetele electrice sunt o alternativă ideală pentru persoanele care militează și doresc să ofere prin stilul lor de viață o grijă aparte față de mediul înconjurător, prin evitarea celorlalte forme individuale de transport sau a transporturilor în comun. Trotinetele electrice nu poluează mediul înconjurător, fiind bineînțeles, o alegere sustenabilă și o practică inovatoare de a te deplasa în timpul liber sau în scop profesional, să te distrezi și să nu deranjezi în niciun fel pe ceilalți din jurul tău. 

 

Ce să aleg? Trotineta clasică sau cea electrică?

 

Depinde în primul rând de dorințele tale și de buget. Trebuie să știi că ambele sunt la fel de practice însă, cum menționam anterior, trotineta electrică vine cu acel concept revoluționar prin care îți permite să ajungi către orice destinație, chiar și pe distanțe mai mari, într-un timp mult mai redus și fără efort. Este o modalitate mult mai simplă și mai practică să te deplasezi cu o trotinetă electrică, față de una clasică.

 

De asemenea, multe dintre trotinetele clasice au materiale mai net inferioare celor electrice, și multe companii producătoare oferă un stoc unic cu piese de schimb limitate sau zero. Astfel, de multe ori, defecțiunile unei trotinete clasice sunt practic iremediabile, în timp ce modelele consacrate de trotinete electrice beneficiază și de materiale de construcție superioare, de piese de schimb și chiar și de service trotinete electrice autorizat pentru reparații. 

 

De asemenea, în cazul trotinetei electrice se depune un efort minim la pornire, iar utilizatorul are control exclusiv, în timp ce o trotinetă clasică va suprasolicita corpul prin efort fizic. Iar dacă plănuiești să folosești trotineta pentru a-ți fi mai ușor să te deplasezi la lucru, întâlniri, cumpărături etc. cu siguranță nu-ți vei dori să ajungi la destinație deja obosit și suprasolicitat. Iar trotineta electrică are un mare atuu la acest capitol. 

De asemenea, o trotinetă clasică este adaptată pentru condiții ideale, pentru asfalt plan, fără denivelări, în timp ce noile modele de trotinete electrice sunt atât de puternice și bine optimizate, încât pot fi utilizate și în condiții de off-road. 

Și dacă vorbim de o utilizare constantă a trotinetei, cu siguranță îți vei dori sî investești într-un model durabil, așa cum sunt modelele existente de trotinete electrice și noile lansări, precum trotinetele ZERO. 

 

 

Service trotinete electrice complet – evoMag

 

 

Pentru momentele în care trotineta ta electrică a atins un anumit grad specific de uzură, fie pentru momentele în care aceasta nu mai funcționează corespunzător și necesită anumite intervenții și/sau reparații, este foarte important să știi că poți apela la serviciul de reparații trotinete oferit de către evoMAG.

Bineînțeles, prevenția este cea mai bună măsură de a preveni astfel de incidente neplăcute sau pe cele mai grave care, implicit, vor atrage cu sine numeroase costuri. De aceea, îți recomand să-ți duci trotineta electrică într-un service specializat, ca cel oferit de către evoMag, cel puțin o dată la 3 luni în cazul unei utilizări intensive. Prin intermediul verificărilor de specialitate regulate poți fi în permanență la curent cu starea trotinetei tale și să previi din timp investițiile mult prea mari pe care le-ar necesita schimbarea unor piese. 

De asemenea îți recomand ca atunci când îți achiziționezi o trotinetă electrică să optezi pentru un model de calitate, pentru un brand de renume, precum Zero, Xiaomi, SPEEDXMAN, Joyor etc. branduri consacrate care îți pun de asemenea la dispoziție piese diverse de schimb pentru modelul aferent. Investiția într-o trotinetă electrică este o investiiție de viitor, cu atât mai mult dacă o alegi cu atenție și îi aloci mentenanța potrivită. 

Prin intermediul evoMAG poți solicita la cerere servicii de verificare, diagnoză și reparații trotinete electrice, realizate de către o serie de profesioniști în domeniu, la cele mai mici prețuri de pe piață.

 

 

Cât costă serviciul de reparații evoMAG și ce include

 

Prețurile serviciilor de diagnoză și reparație trotinete electrice este cu adevărat unul dintre cele mai mici de pe piață. Și deși vorbim de costuri minime și reduse, veți avea de-a face exclusiv cu personal calificat, politicos și bine instruit, care se va ocupa cu atenție sporită de orice solicitare și care va duce la pun sfârșit orice provocare, indiferent de natura acesteia. 

Un alt avantaj al trotinetelor electrice este fix acesta, că eparațiile costă înzecit mai puțin spre deosebire de reparațiile pe care le necesită motoarele de o putere mai mare sau autovehiculele de tonaj ridicat – automobilele, mijloacele de transport în comun, scuterele etc. Practic, prin achiziția unei trotinete electrice faci economii repetate pe parcurs, din toate punctele de vedere. 

Revenind la costurile asociate serviciului de mentenanță și reparații oferit de cei de la evoMAG, trebuie să știi că acestea diferă, bineînțeles, în funcție de specificul solicitării. De pildă, dacă ai nevoie de schimbarea unei sonerii sau a unor manșoane, vei plăti prețul de doar 9.89 lei per serviciu. Însă, dacă dorești să-i faci o verificare inițială vei plăti suma de 99.90 lei. Așadar, vorbim de prețuri variate, dar totuși extrem de accesibile spre deosebire de alte servicii de reparații în materie de tehnologie și vehicule motorizate.

Trebuie de asemenea să știi că în aceste sume nu sunt incluse și accesoriile de schimb. Acestea se pot obține de la furnizorii autorizați, direct de la producători, fie în urma unei solicitări efectuate către, care la rândul lor vvor lua legătura cu partenerii asociați în vederea solucitării pe comandă a pieselor necesare.

 

Totodată, durata unei reparații depinde și de complexitatea defecțiunilor. De aceea este indicat să-ți monitorizezi atent starea trotinetei tale, periodic, pentru a preveni una sau mai multe defecțiuni în lanț multiplu și sincron. Există reparații și intervenții asupra cărora echipa de specialiști evoMAG le poate interveni în minute, dar și intervenții de ordinul orelor sau a zilelor. În general, se acordă o atenție sporită procesului de verificare și de reparare, astfel încât clienții să-și poată pune în funcțiune trotineta electrică într-un timp cât mai scurt. 

 

 

De ce să apelezi la serviciul de reparații evoMAG?

 

Ai numeroase motive pentru a apela la serviciul de reparații evoMAG. În primul rând, așa cum am menționat și anterior, pentru profesionalismul de care ei dau dovadă și pentru încrederea, siguranța și respectul pe care ei îl oferă în relațiile cu clienții. Platforma evoMAG este orientată către rezultate și pe îndeplinirea tuturor nevoilor clienților. De aceea, în mod constant, evoMAG vine cu un portofoliu cât mai vast de produse, cu noi articole pentru casă, grădină și uz personal, produse și modele cât mai variate pentru toate categoriile de persoane, pentru diferite bugete și nevoi.

Cu o vastă experiență de lucru în spate, timp în care și-au afirmat întregul potențial și au dobândit recunoștința a milioane de clienți din întreaga țară, aceștia oferă în prezent aceleași servicii de cea mai bună calitate și prin intermediul proceselor de reparație și service trotinete electrice, ce pot fi necesare în cazul remedierii unor defecțiuni la diferite articole. 

 

De asemenea, vorbim de un service trotinete electrice autorizat care, nu doar că deține o echipă cu cunoștințe și deprinderi multiple, dar și aparatura și accesoriile necesare penntru a duce o solicitare de reparație a unor trotinete electrice la bun sfârșit, fără niciun fel de impedimente. Astfel, rezultatul și calitatea reparațiilor efectuate respectă o serie de norme riguroase, efectul fiind cel dorit atât de către specialiști, cât și de către clienți.

 

Pe lângă profesionalismul acordat fiecărui caz și fiecărei solicitări în parte, toate aceste revizii și reparații decurg în cel mai scurt timp cu putință, în limita solicitărilor și a posibilităților. Astfel, nu ai de-a face cu oameni slab instruiți și necalificați care nu-ți pot garanta succesul procesului final sau de la care te poți aștepta la rezultate îndoielnice/de slabă calitate. La fiecare intervenție beneficiezi și de un certificat care să ateste necesitatea și intervenția executată, precum și un certificat de garanție al lucrării. 

 

Totodată este de menționat că nu mai ești nevoit să cauți aceleași servicii pe la diferiți agenți similari locali care solicită costuri exorbitante sau cu mult peste eforturile necesare proceselor de verificare și reparare. Totodată, nu trebuie nici să pierzi timp și energie în goana de a găsi un service care să se ocupe cu absolut orice defecțiune a unei trotinete electrice. Și nici nu ești nevoit să aștepți un timp îndelungat pentru ca schimbul unor piese sau remedierea unor afecțiuni aparent banale să fie executat ca la carte. La evoMAG nu doar că beneficiezi de cea mai profesionistă și de cea mai rapidă echipă, ci și de cele mai mici costuri și de rezultatele mult așteptate. 

 

În concluzie, dacă ești fericitul posesor al unei trotinete electrice și îți dorești să fii în permanență la curent cu condiția acesteia, dacă vrei să o menții în standarde de calitate cât mai înalte și similare cu cele din momentul achiziției sau în cazul în care te confrunți cu o serie de defecțiuni neașteptate, îți recomandăm să apelezi la service-ul oferit de către echipa evoMAG, un serviciu specializat pentru mentenanța trotinetelor electrice. 

Prin intermediul acestui serviciu vei obține inclusiv rezolvarea la cele mai delicate probleme, cât și răspunsul la toate întrebările de interes. 

Tot ce trebuie să faci este să intri pe site, plasezi o comandă așa cum o faci în mod obișnuit, urmând ca în scurt timp să fii contactat de unul dintre partenerii magazinului online pentru a programa soluționarea problemei și/sau a solicitării tale în service trotinete electrice specializat. Nu trebuie să stai la cozi, să-ți aștepți rândul sau să-ți dai planurile peste cap. Totul se rezolvă simplu și rapid, cu maxim de transparență și confort. 

La evoMAG fiecare trotinetă electrică va găsi rezolvare, indiferent că vorbim de modele de trotinete electrice de ultimă generație, fie de trotinete electrice apărute în anii anteriori, de defecțiuni simple sau de provocări ample. 

Siguranța și durabilitatea trotinetei tale se află în mâinile unei echipe de profesioniști care-ți pot asigura toate serviciile de care trotineta electrică are nevoie.