x


  • EUR
    4.7432
    USD
    4.2921
string(16) "instant-articles"

Cauza decesului lui Ilie Balaci. Inițial s-a crezut că este vorba despre un accident vascular

Poliţiştii doljeni au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul decesul lui Ilie Balaci, precizând că această măsură se ia când nu este eliberat certificatul de deces şi se efectuează necropsia pentru a se stabili cauza morţii.

Author: Mihai Voican | Sursa: DIGI24 | Publicat: 22.10.2018, 13:52

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă după decesul lui Ilie Balaci.

Ei au explicat că aceasta este procedura standard care este urmată atunci când nu se efectuează certificatul de deces. În acest caz a fost dispusă efectuarea unei necropsii pentru a stabili care a fost cauza morţii fostului fotbalist.

În același timp, digisport.ro scrie că, după ce duminică dimineaţă s-a spus că un accident vascular cerebral (AVC) i-ar fi provocat stopul cardio-respirator fostului mare fotbalist, de fapt, a fost vorba despre un infarct miocardic. Rezultatele oficiale ale autopsiei încă nu au fost date, însă jurnaliştii din Craiova au aflat că aceasta este cauza decesului la doar 62 de ani a marelui fost fotbalist.

 

Articolul integral pe DIGI24