Ce a apărut pe panoul de onoare de la Wimbledon, unde se află și numele Simonei Halep

Înaintea finalei dintre Ons Jabeur și Marketa Vondrousova, organizatorii de la Wimbledon au prezentat celebrul panou de onoare cu numele campioanelor din istoria turneului de Grand Slam, iar un detaliu a stârnit revolta fanilor. Toate campioanele de la Wimbledon, inclusiv Simona Halep, sunt aliniate într-o linie perfectă pe tabloul de onoare de la Wimbledon, cu excepția uneia singure.

Numele Elenei Rybakina, cea care a triumfat anul trecut la Wimbledon, a fost aliniat greșit! Organizatorii au lăsat un spațiu mai mic între an și numele jucătoarei din Kazahstan, lucru care sare în ochi tuturor.

Fanii de pe rețelele de socializare le-au cerut organizatorilor să corecteze eroarea: „Corectați numele Elenei Rybakina, vă rugăm! Cum ați putut să îl aliniați greșit?” sau „Numele Elenei Rybakina nu se aliniază cu celelalte pe panoul de onoare de la Wimbledon! Asta chiar mă enervează!”.

Și numele Simonei Halep este scris pe tabloul câștigătoarelor turneului de tenis de la Wimbledon, cu două rânduri mai sus. Românca a trecut prin ritualul urmat de câștigătorii de la Wimbledon în anul 2019, după ce a învins-o pe Serena Williams în finală, scor 6-2, 6-2.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed