Ce a discutat Marcel Ciolacu cu Regele Charles: ”Ne onorează și ne inspiră”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a avut o întrevedere privată cu Regele Charles, care a ajuns în România. Ce au discutat însă cei doi?

Într-o postare pe pagina de Facebook, Marcel Ciolacu spune că l-a asigurat pe Regele Charles al III-lea, în cadrul discuţiei private de la Palatul Cotroceni, de dorinţa românilor de a-și conserva tradiţiile.

În același timp, liderul PSD a subliniat că „ambiția noastră este de a consolida și dezvolta relațiile cu Marea Britanie cu care ne unesc atât de multe lucruri, dechizând astfel calea către extinderea Parteneriatului Strategic”.

Mesajul lui Marcel Ciolacu după întâlnirea cu Regele Charles

„O prietenie inestimabilă care ne onorează și ne inspiră! O prietenie pe care mereu o reafirmă, prin vizitele sale în România, Majestatea Sa Regele Charles al III-lea!

În cadrul discuției private, l-am asigurat pe monarhul britanic de dorința noastră de a ne conserva tradițiile și de a ne proteja diversitatea naturală şi culturală de care atât domnia sa, cât și noi suntem atât de mândri.

Ambiția noastră este de a consolida și dezvolta relațiile cu Marea Britanie cu care ne unesc atât de multe lucruri, dechizând astfel calea către extinderea Parteneriatului Strategic.

România are multe de oferit întregii lumi și, cu ambasadori precum Majestatea Sa Regele Charles al III-lea, putem cu atât mai mult să ne facem mai bine cunoscuți prin bogățiile care fac din țara noastră un colţ deosebit al Europei”, a scris liderul PSD pe Facebook.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed