Ce bijuterii personalizate ţi se potrivesc, în funcţie de zodie

Bijuteriile personalizate sunt la mare căutare în ultimii ani. Oamenii sunt din ce în ce mai preocupaţi de obiectele originale, care se mulează pe personalitatea şi pe preferinţele lor. Unii consideră chiar că accesoriile de acest tip îi ajută să se exprime mai bine şi să sărbătorească individualitatea lor în această lume plină de produse fabricate în serie.

Când vine vorba de brăţări personalizate, coliere, inele, cercei şi alte accesorii confecţionate din aur sau argint, mulţi oameni şi-ar dori să ştie cum şi cât se potrivesc acestea în funcţie de zodie.

Berbecii – sunt din fire pragmatici, cuceritori si atenti la detalii. Pe lângă toate aceste calităţi, ei mai poseda şi o deschidere către partea spirituală, astfel că pentru ei sunt perfecte colierele cu lungimi diferite şi niciodată nu ar spune nu unui pandantiv cu zodia lor, pe care o consideră un simbol al ambiţiei.

Taurii – firi romantice, dar şi asumate, nativii din zodia Taur îşi pun sufletul pe tavă fără să regrete. Pentru ei, sunt potrivite brăţările cu împletituri din piele şi cele cu şnur, care pot fi însoţite de bănuţi de argint sau aur, dupa preferinte.

Gemenii – sunt iubitori de călătorii, iar curiozitatea îi împinge să facă mereu ceva nou. Bijuteriile lor pot fi brăţările multiple, care zornăie şi care au diferite simboluri: fluturi, stele etc.

Racii – poarta, în general, bijuterii atemporale produse din aur şi argint, care să fie mereu la modă, nu doar într-un anumit sezon. Un colier cu simbolul infinitului şi cu două inimioare gravate poate fi o idee foarte bună de cadou pentru aceşti nativi.

Leii – fideli, devotaţi şi familişti, leii apreciază bijuteriile personalizate care vorbesc despre parcursul lor personal: un colier cu fotogravura, o brăţară cu bănuţ personalizat sau una cu simbolul arborelui vieţii.

Fecioarele – sunt foarte bine organizate şi sentimentale si pun mare preţ pe bijuteriile cu bun gust. Din această categorie fac parte lanţicurile fine şi preţioase din aur, cu diferite simboluri: inimioare, cruciuliţe, dar şi cerceii-banuti sau cei cu diamante.

Balantele – se bucura cand ofera, dar şi când primesc un cadou. Pentru că au o înclinaţie spre poveşti, balanţelor le sunt recomandate bijuteriile personalizate cu nume sau fotogravura, din aur şi argint.

Scorpionii – nativii din această zodie sunt misterioşi şi impunători. Atunci când fac o achiziţie de bijuterii, se uită în primul rând la calitate, astfel că pentru ei sunt recomandate accesoriile din aur, cu diamante.

Săgetătorii – sunt pasionali, devotaţi şi adoră bijuteriile simpliste. Pentru ei, este potrivit un lanţic cu pandantiv din aur, care ar putea reprezenta chiar semnul zodiacal.

Capricornii – femeile Capricorn adoră cerceii cu pietre mari, opulente, care le scot din anonimat şi le ajuta să aibă o prezenţă remarcabilă oriunde s-ar afla. Tot pentru ele sunt recomandaţi şi cerceii cu biluţe şi lanţ din aur galben, alb sau roz.

Varsatorii – persoanele născute sub acest semn zodiacal iubesc să comunice, sunt inovatoare şi ies uşor în evidenţă. Lor li se potrivesc colierele cu pandantive colorate.

Pestii – romantici şi delicaţi, peştii se dau în vant dupa bijuteriile care au simboluri precum: soare, luna, steluţe, dar şi după cele cu nume.

Maeştrii bijutieri de la Rubinul creează, cu pricepere şi cu dăruire, bijuterii personalizate pentru fiecare om, indiferent de zodie.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed