x


  • EUR
    4.8738
    USD
    4.0025
string(14) "moneyamppeople"

Ce bombă sexy are Ombladon de la Paraziții! Când apare în costum de baie rapperul rămâne fără rime

Puterea dragostei bate puterea rimei! Ea este iubita lui Ombladon de la Paraziții

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 25.07.2020, 12:45

Departe de imaginea sa de hip hop-er nonconformist, misogin și (spre deliciul susținătorilor săi) slobod la gură, când coboară de pe scenă, Ombladon este un tip care nu-i e văzut la evenimente cu slipici și nu are prietenii ”mondene”.

Prima sa ”excepție” în 25 de ani de rap, timp în care a făcut carieră ”mitraliind” verbal pe majoritatea celor ce pretind a fi vedete, este  bruneta din imagine, care i-a căzut cu tronc lui Ombladon.

Pe numele său Sorina Ioniță, alias MC SO, focoasa sa iubită, până să-și facă un nume bun în lumea prezentării și animării de programe de discotecă, a făcut parte dintr-un grup popular la evenimente mondene, Senzual. Pe numele său Sorina Ioniță,  MC SO, așa cum e cunoscută în showbiz, este una dintre cele mai cunoscute gazde ale programelor de discotecă și cazinouri, fiind omniprezentă la marile cluburi din țară. De altfel, l-a cunoscut cu Ombladon la o mare discotecă din Costinești, unde  bruneta a avut o prezență permanentă în programele din sezonul estival de anul trecut iar Paraziții au susținut concerte acolo întreaga vară. Departe de ochii curioșilor, cei doi formează un cuplu discret de un an de zile.

Pe numele său de buletin Bogdan Ionuț Păstacă, Ombladon s-a ținut întotdeauna departe de șuietele celor ce consideră că fac parte din industria muzicală românescă preferând mai degrabă chefurile cu prietenii la colțul blocului, în Colentina. Sorina nu a încercat să-l schimbe iar acest lucru pare că le priește.