AcasăActualitateSocialCe filme și seriale noi apar pe Disney+ în luna iunie 2023

Ce filme și seriale noi apar pe Disney+ în luna iunie 2023

Ce filme și seriale noi apar pe Disney+ în luna iunie 2023. Surprize mari în doar câteva zile pentru toți abonații Disney+ din România.

Luna iunie marchează un an de la lansarea Disney+ în România, iar abonații vor avea parte de premiere de excepție.

Ce filme și seriale noi apar pe Disney+ în luna iunie 2023

Printre acestea se numără inclusiv marele succes Avatar: Calea Apei, așteptat de toată lumea. Samuel Jackson în rolul lui Nick Fury ajunge la Disney+ în mult așteptata serie de spionaj de la Marvel: Invazia secretă.

În plus, Flaming Hot: Condimentul succesului regizat de Eva Longoria va spune povestea unui vis american din spatele celebrelor chipsuri, iar serialul Gol Pușcă (The Full Monty) va continua la 25 de ani de la debut, acolo unde a început, în orașul post-industrial Sheffield.

Iată deci ce filme și seriale apar pe Disney+ în România în luna iunie 2023, în funcție de dată.

Ce filme și seriale noi apar pe Disney+ în luna iunie 2023

INVAZIA SECRETĂ

 SECRET INVASION

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ 

21 iunie

Un nou episod în fiecare săptămână

În noua serie a Marvel Studios „Invazia Secretă”, care are loc în prezent în MCU, Nick Fury află despre o invazie clandestină a Pământului de către o facțiune a Skruli-lor. Fury se alătură aliaților săi, inclusiv Everett Ross, Maria Hill și Skrull-ul Talos, care și-a contruit o viață pe Pământ. Împreună pornesc într-o luptă contra cronometru pentru a opri la timp o iminentă invazie a Skrulli-lor și a salva omenirea.

AVATAR: CALEA APEI 

AVATAR: THE WAY OF WATER 

7 iunie

FILM 20TH CENTURY 

Avatar: Calea Apei ne poartă în uimitoarea lume Pandora, unde un bărbat pornește într-o călătorie epică plină de aventuri și iubire, și luptă pentru a salva locul unic pe care a învățat să-l numească acasă. James Cameron, regizorul premiat cu Oscar® pentru Titanic, oferă o experiență cinematografică captivantă, în care tehnologia revoluționară se întâlnește cu personaje captivante într-o poveste atemporală și emoționantă.

GOL PUȘCĂ 

THE FULL MONTY

SERIAL ORIGINAL 

14 iunie

Toate episoadele disponibile

La 25 de ani de la succesul producției britanice originale, serialul de opt episoade a 60 minute va urmări aceeași gașcă de băieți pe măsură ce încearcă să facă față orașului post-industrial Sheffield și prin sectoarele de sănătate, educație și a forței de muncă, aflate în decin. Comedia dramatică prezintă ce s-a întâmplat cu gașca după ce și-au pus echipamentul la loc, explorând momentele lor cele mai glorioase, mai prostești și mai disperate. De asemenea, va evidenția modul în care lumea extrem de amuzantă a acestor eroi ai clasei muncitoare – care încă locuiesc în Sheffield – s-a schimbat în deceniile care au trecut.

MOARTE ÎN CARAIBE

SAINT X

SERIAL ORIGINAL

7 iunie 

Toate episoadele sunt disponibile

Serialul cu narațiune în planuri temporale multiple, explorează și răstoarnă genul „fata dispărută”, urmărind modul în care moartea misterioasă a unei tinere în timpul unei vacanțe idilice în Caraibe provoacă efecte traumatice în lanț, care o atrag în cele din urmă pe sora sa în periculoasa misiune de a afla adevărul.

FLAMIN’ HOT: CONDIMENTUL SUCCESULUI

FLAMIN’ HOT

FILM ORIGINAL 

9 iunie 

Disponibil

„Flamin’ Hot: Condimentul succesului” e povestea inspirațională a lui Richard Montañez, îngrijitorul de la Frito-Lay care s-a folosit de moștenirea latino-americană și de educația lui pentru a transforma popularul brand Flamin’ Hot Cheetos într-o gustare care a dat peste cap industria alimentară și a devenit un fenomen al culturii pop internaționale

CE ALTE NOUTĂȚI MAI VIN LA DISNEY+ ÎN IUNIE?

The Secret Chef
29 iunie | Serial | Toate episoadele disponibile 
De la producătorul executiv David Chang vine o schimbare radicală a competițiilor culinare.
Marile speranțe (Great Expectations)
TRAILER
28 mai | serial| Toate episoadele disponibile Orfanul Pip tânjește după o viață mai bună când soarta îi deschide o lume întunecată de posibilități.

Arayis
TRAILER
14 iunie| Serial | Toate episoadele disponibile Nisan, o femeie rătăcită, prinsă în viața de la oraș, descoperă un cult dubios după o ședință de vindecare.
World´s Best pastedGraphic.png 23 iunie| Film Original Disney+ 
Tânărul matematician genial Prem încearcă să afle dacă are cu adevărat hip-hopul în sânge.
Ferma neconvențională a lui Benedikt (Farm Rebellion) pastedGraphic_1.png 14 iunie | Serie documentară Disney+ | Toate episoadele disponibile  Benedikt Bösel și tânăra sa echipă luptă pentru un nou tip de agricultură radicală.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.