Ce filme și seriale noi apar pe HBO Max în luna noiembrie 2022

0

Ce filme și seriale noi apar pe HBO Max în luna noiembrie 2022. HBO Max aduce câteva filme și seriale noi care nu trebuie ratate în luna noiembrie.

Pennyworth Sezonul 3 Cont’d – 3 noiembrie. Cel de-al treilea sezon din Pennyworth a debutat la HBO Max la începutul lunii octombrie, dar va avea un nou episod în fiecare săptămână luna viitoare, începând cu 3 noiembrie.

Serialul îl urmărește pe Alfred Pennyworth, interpretat de Jack Brannon, și povestea sa despre cum a ajuns să lucreze pentru tatăl lui Bruce Wayne. Dacă nu ați văzut încă serialul, acesta este cu ușurință unul dintre cele mai bune seriale produse de HBO Max. Povestea se încadrează în același tărâm cu Batman de la DC, pe care îl cunoașteți și sub numele de Bruce Wayne. Așa este, Pennyworth este povestea iubitului majordom, prieten și tutore al lui Batman. Deși Bruce însuși nu este încă Batman, serialul aruncă o privire asupra anilor de dinaintea lui Bruce.

Ce filme și seriale noi apar pe HBO Max în luna noiembrie 2022

Titans Sezonul 4, în premieră – 3 noiembrie. Serialul original HBO Max Titans, bazat pe franciza Teen Titans, se întoarce pentru cel de-al patrulea sezon pe 3 noiembrie. Șase episoade complet noi vor compune cel de-al patrulea sezon, în timp ce Titanii își continuă lupta împotriva răului. Fanii se pot aștepta la un alt sezon grozav cu Titanii lor preferați, pe lângă câțiva noi veniți, precum Sebastian Blood al lui Joseph Morgan. Primele două episoade ale serialului vor fi difuzate pe 3 noiembrie, în timp ce restul episoadelor vor urma după programul obișnuit de câte unul pe săptămână până pe 1 decembrie.

Continuarea sezonului 2 din The White Lotus – 6 noiembrie. Având premiera la sfârșitul lunii octombrie, fanii The White Lotus pot aștepta cu siguranță noile episoade săptămânale care vor continua până luna viitoare, începând cu 6 noiembrie. Cel de-al doilea sezon duce o nouă rundă de oaspeți ai hotelului în Sicilia și, odată cu aceasta, aduce o nouă rundă de năzbâtii. Susținuți de o distribuție plină de vedete și de revenirea personajului Tanya McQuoid, interpretat de Jennifer Coolidge, fanii se pot aștepta ca noul sezon să fie la fel de fantastic ca și primul, câștigător al premiului Emmy.

Ce filme și seriale noi apar pe HBO Max în luna noiembrie 2022

Avenue 5 Sezonul 2 Cont’d – 7 noiembrie. Avenue 5 este un alt serial popular de la HBO Max, al cărui al doilea sezon a avut premiera în octombrie 2022 și care va avea noi episoade săptămânale luna viitoare, începând cu 7 noiembrie. Comedia științifico-fantastică are loc pe o navă spațială plină de turiști spațiali bogați și răsfățați, care se trezesc din greșeală că au deviat accidental de la curs și că fac o scurtă călătorie într-o croazieră de trei ani pentru a se întoarce pe Pământ. Comedia are în distribuție actori precum Josh Gad și Hugh Laurie, care este căpitanul navei. Cu opt noi episoade, fanii pot conta cu siguranță pe mai mult umor sec și momente comice din partea actorilor.

Premiera seriei The Big Brunch – 10 noiembrie. The Big Brunch este un nou serial de tip reality TV-întâlnire cu un show de jocuri care implică gătit. În fiecare săptămână, bucătarii se vor lupta pentru șansa de a câștiga un premiu de 300.000 de dolari care le va schimba viața. Vor exista, bineînțeles, momente în care bucătarii vor avea ocazia să își împărtășească poveștile inspirate, lucru despre care Dan Levy, care este creatorul și gazda serialului, a declarat că i-a redat încrederea în oameni. Noul serial va avea premiera pe 10 noiembrie.

Premiera sezonului 3 din We’re Here – 25 noiembrie. Cel de-al treilea sezon al serialului iconic We’re Here revine la HBO Max pe 25 noiembrie. Serialul reality TV îi urmărește pe renumiții travestiți Bob the Drag Queen, Eureka O’Hara și Shangela Wadley în timp ce călătoresc prin toată țara și își inspiră și învață propriile “fiice travestite”. Serialul de bun-simț este despre ieșirea din zona de confort și, bineînțeles, despre cum să arăți uimitor în timp ce faci acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.