Ce filme și seriale noi apar pe Netflix de-a lungul lunii iulie

0
38

Platforma de streaming Netflix continuă să îşi îmbunătăţească gama de filme şi seriale și în luna iulie. Mai jos ți-am pregătit o listă cu ce filme și seriale produse de Netflix apar în luna iulie 2021.

Audible – Scurt documentar despre un jucător de fotbal surd care încearcă să facă față problemelor legate de familie și relații, timp în care își pregătește și jocul de retragere.

Dynasty Warriors – Domnii războiului, războinicii și oamenii de stat duc o luptă pentru supremație în această poveste fantezistă bazată pe jocurile video de succes și pe „Romance of the Three Kingdoms”.

Generația 56k S1 – serial italian care urmărește povestea unui cuplu prin două perspective: începe în epoca modemului de 56k și continuă de-a lungul următoarelor două decenii.

Young Royals S1 – Departe de obligațiile regale, un prinț are în sfârșit șansa să se descopere pe sine… dar, pe neașteptate, devine moștenitorul tronului.

Big Timber S1 – serial canadian care ilustrează un jurnalist și echipa sa care se luptă cu elementele „brutale” din munca sa, pentru a tăia și transporta cherestea valoroasă pe Insula Vancouver.

Fear Street: 1994 – Partea 1 a trilogiei Fear Street care va veni pe Netflix pe tot parcursul lunii iulie 2021.

Haseen Dillruba – Taapsee Pannu, Vikrant Massey și Harshvardhan Rane sunt protagoniștii acestui thriller despre o femeie care se trezește implicată în uciderea propriului ei soț.

Mortel S2 – Al doilea sezon al serialului francez horror-fantasy. După ce au făcut un pact cu o creatură supranaturală, doi liceeni se trezesc cu puteri extraordinare și își unesc forțele pentru a rezolva o crimă.

The 8th Night – Cu mărgele de rugăciune într-o mână și un topor în cealaltă, un călugăr vânează un spirit vechi de milenii care posedă oameni și dezlănțuie iadul pe Pământ.

We the People S1 – Kenya Barris și compania de producție Obamas fac echipă pentru acest scurt serial muzical.

Resident Evil: Infinite Darkness S1 – Serie animată bazată pe popularul serial de jocuri video Capcom, care îi va avea ca protagoniști pe Leon Kennedy și Claire Redfield.

Atipic S4 – Când un adolescent autist decide să-și facă o iubită, dorința lui de a fi mai independent îi pune familia pe calea spre autocunoaștere. Va fi ultimul sezon al serialului.

Biohackers S2 – O studentă la medicină de la o facultate germană de top are misiunea secretă de a dezvălui complotul care leagă o dramă de familie de o profesoară de biologie vizionară.

Fear Street Part 2: 1978 – În orașul blestemat Shadyside, o crimă odioasă îl terorizează pe Camp Nightwing și transformă o vară de distracție într-o luptă groaznică pentru supraviețuire.

Virgin River S3 – În căutarea unui nou început, o asistentă medicală o ia de la capăt și se mută din Los Angeles într-un oraș din nordul statului, unde e surprinsă de ce și pe cine găsește.

Naomi Osaka S1 – Un serial dintr-o perspectivă în care Naomi Osaka își explorează rădăcinile culturale și identitatea complexă de campioană la tenis și lider în ascensiune.

A Classic Horror Story – film de groază italian.

Fear Street Partea 3: 1666 (2021) N – Ultima intrare în trilogia Fear Street care va lega povestea.

Netflix's 'Fear Street': Release date, trailer, cast, plot and everything to know about the horror movie trilogy | Marca

Ali & Ratu Ratu Queens – După moartea tatălui său, un adolescent pleacă la New York, în căutarea mamei sale înstrăinate, însă găsește dragoste și apropiere în locuri neașteptate.

Trollhunters: Rise of the Titans – Marele final al filmului francizei Poveștile Arcadiei a lui Guillermo del Toro pe Netflix.

Blood Red Sky – Aflată într-un avion cu tânărul ei fiu, o femeie cu o boală misterioasă dezvăluie un secret întunecat după ce niște teroriști încearcă să deturneze cursa transatlantică.

Masters of the Universe: Revelation Part 1 – Războiul pentru Eternia reîncepe cu ceea ce ar putea fi bătălia finală între He-Man și Skeletor. Un nou serial animat semnat de scenaristul și regizorul Kevin Smith.

Masters Of The Universe: Revelation': Netflix Premiere Date, First-Look Photos – Deadline

Sky Rojo S2 – O întorsătură fatală a evenimentelor la un bordel le face pe trei femei bântuite de trecut să fugă nebunește de proxenetul lor și acoliții acestuia.

Resort to Love – Comedie romantică produsă de Alicia Keys

The Last Mercenary – comedie de acțiune franceză cu Jean-Claude Van Damme în rol principal.