Ce filme și seriale noi au premiera în luna august pe Netflix

Premiere mult așteptate pe Netlfix în august

Dacă doriți să vedeți o listă completă a ceea ce urmează să apară pe Netflix în luna august 2022, vă spunem care sunt cele mai bune noi filme și seriale care urmează să apară.

Cele mai bune filme originale Netflix care vin pe Netflix la nivel global în august 2022

Day Shift
În curând pe Netflix: 12 august

JJ Perry regizează ceea ce pare a fi o comedie de acțiune horror sincer ridicolă, dar potențial foarte plăcută și tabăra, cu Jamie Foxx în fruntea distribuției alături de Snoop Dogg, Dave Franco și Karla Souza. Un tată muncitor care nu vrea decât să ofere o viață bună fiicei sale istețe, dar slujba sa banală de curățare a piscinei din San Fernando Valley este o fațadă pentru adevărata sa sursă de venit: vânează și ucide vampiri ca parte a unei Uniuni internaționale de vânători de vampiri.

Privește în ambele sensuri
În curând pe Netflix: 17 august

Cunoscut anterior sub numele de Plus/Minus, acest film o are ca protagonistă pe Lili Reinhart, vedeta din Riverdale. Este vorba despre o tânără pe nume Natalie, care se apropie de absolvire, dar nu știe ce cale să urmeze, așa că ajunge să le trăiască pe amândouă pe parcursul acestui film. Într-o linie temporală, ea ajunge să își trăiască viața în orașul natal, unde rămâne însărcinată, iar în cealaltă, își urmează o carieră în Los Angeles.

În condițiile în care Netflix are acum o bibliotecă plină de comedii romantice, aceasta pare să se ridice la un nivel superior cu un concept cu adevărat unic, de aceea este una dintre cele mai așteptate pentru luna august.

Seoul Vibe
În curând pe Netflix: 26 august

Două filme coreene uriașe vin pe Netflix la nivel global în luna august și ne-a fost greu să alegem pe care să îl includem în această listă, dar în cele din urmă am ajuns la Seoul Vibe (deși vă recomandăm în continuare să vedeți Carter pe 5 august). Șoferii echipei Sanggye-dong Supreme Team, care visează la visul american, devin implicați într-o investigație legată de un fond de șpagă pentru VIP-uri, când primesc o ofertă pe care nu o pot refuza în acest thriller de acțiune cu urmărire în plină viteză, plasat în 1988.

Trilogia Spider-Man (2002-2007)

În curs de lansare pe Netflix: 1 august

Una dintre cele două trilogii care vin de la Sony Pictures la începutul lunii august este trilogia Raimi, care rămâne la fel de iubită și relevantă la peste două decenii de când a debutat primul film. Mulți atribuie filmele ca fiind catalizatorii care au făcut din adaptările de benzi desenate puterea pe care o au astăzi.

Spider-Man, Spider-Man 2 și Spider-Man 3 se vor alătura Netflix US pe 1 august (nu exclusiv, acestea sunt, de asemenea, difuzate în numeroase locații, inclusiv Hulu) și se vor alătura unei serii de alte conținuturi Spider-Man pe Netflix.

Trilogia Men in Black (1997 – 2012)
Vine pe Netflix: 1 august

A doua trilogie care ne va ajunge în august este franciza Men in Black, care este condusă de Will Smith și Tommy Lee Jones.

Filmele îndrăgite urmăresc o organizație secretă care controlează și monitorizează tot ce înseamnă interacțiuni extraterestre pe Pământ. Filmele sunt adesea la limita nebuniei, dar asta face parte din farmecul lor.

The Nice Guys (2016)
În curând pe Netflix: 9 august

Ryan Gosling și-a făcut recent marele debut pe Netflix cu The Gray Man, dar îl vei putea vedea pe Netflix într-unul dintre cele mai bune filme produse vreodată sub forma The Nice Guys, care ajunge pe Netflix US la începutul lunii august.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri