Ce înseamnă și ce este AWB. Denumirea o vezi atunci când aștepți colete

Odată cu pandemia, tot mai multe persoane au apelat la livrările online, iar înainte de a primi fiecare colet, cumpărătorul primește un AWB. Ce înseamnă însă denumirea?

Ți s-a întâmplat probabil să primește un AWB de la firma de curierat care urmează să îți aducă coletul și este de înțeles. Prin acest AWB poți urmări livrarea coletului și îți poți da seama când trebuie să fi acasă pentru a-l ridica.

Ce înseamnă și ce este AWB

Fan Courier explică pe site-ul oficial această denumire, pentru ca fiecare client în parte să știe ce înseamnă codul respectiv pe care îl primește. Astfel, potrivit sursei citate, AWB, abrevierae de la Air Way Bill este un document de transport ce însoțește obligatoriu expedierea fiecărui colet, pentru identificarea unică și urmărirea acestuia.

De cealaltă parte, AWB Tracking este acțiunea de verificare a stadiului unei expediții, prin interogarea sistemului nostru de urmărire a traseului fiecăreia în punctele cheie: în curs de preluare de la destinatar, preluat de către curier, în curs de livrare, livrat la expeditor.

Toți clienții acestei companii de curierat și nu numai pot folosi AWB-ul primit pentru a vedea unde este coletul lor, iar tracking-ul se poate realiza ușor și rapid online, în secțiunea www.fancourier.ro/awb-tracking/ de pe site-ul nostru.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed