AcasăMoney&PeopleCe investiții a făcut Andreea Răducan cu banii din cariera sa: ”Dacă...

Ce investiții a făcut Andreea Răducan cu banii din cariera sa: ”Dacă mă gândesc la efortul depus, cred că merit asta”

Andreea Răducan, fata de aur a sportului românesc, multiplă medaliată cu aur și argint la campionatele mondiale de gimnastică artistică este, la 38 de ani, o soție, mama.
În lunga sa carieră a câștigat sume importante, bani pe care i-a folosit cumpătat căci se declară o persoană ” destul de calculată”. ”Am muncit foarte mult pentru banii pe care i-am câștigat încă de copil. Am reușit să cheltuiesc banii destul de chibzuit. Am considerat că este înțelept – înainte de orice alt lucru pe care aș putea să îl fac – să-mi cumpăr o locuință care să fie a mea și asta am și făcut cu banii pe care i-am câștigat după încheierea activității competiționale.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au inaugurat prima piscină tip infinity de pe litoralul nostru. Este locul selfiurilor perfecte

Ce investiții a făcut Andreea Răducan cu banii din cariera sa ”Dacă mă gândesc la efortul depus încă de copil, cred că merit asta”
 Important este să am casa mea, să am o mașină foarte bună cu care să merg în siguranță, nu să epatez, căci nu sunt genul, să pot poate să merg în locuri în care mi-au plăcut foarte mult, pe care le-am vizitat atunci când eram gimnastă, dar nu am putut să mă bucur îndeajuns de mult de ele și cam asta cred că a fost, nu ceva ieșit din comun. Îmi doresc să am un confort din toate punctele de vedere, pe care îl consider necesar. Dacă mă gândesc la efortul depus încă de copil, cred că merit asta. Tot ceea ce am agonisit vine din efortul propriu și îmi dă o satisfacție fără doar și poate”, spune pentru VIVA! Andreea Răducan, fosta președintă a federației Române de Gimnastică, astăzi, mămică a doi copii, ”cele mai importante trofee” ale sale, după cum îi place să spună.

Pe plajele grecești, explozie de vedete în bikini românești /GALERIE FOTO

Ultimele Articole