AcasăMoney&PeopleCe lucruri trăznite au acasă vedetele noastre! FOTO/ Costi Ioniță are piramidă...

Ce lucruri trăznite au acasă vedetele noastre! FOTO/ Costi Ioniță are piramidă energetică pe acoperiș iar Delia scenă în living

 Când vine vorba de propriile cămine, vedetele dau mereu dovadă de extravaganță. Multe viseză ori și-au ridicat vile așa cum au văzut în filme însă avem și exemple de case cu particularități neobișnuite. Ce lucruri trăznite au acasă vedetele noastre!

Costi Ioniță are o piramidă energetică pe casă

Mai în glumă, mai în serios, Costi Ioniță și-a consolidate porecla de Faraonul după ce și-a instalat o piramidă imensă pe acoperișul vilei de la Constanța. Sub care solistul consideră că se încarcă cu energie naturală și inspirație.

Ce lucruri trăznite au acasă vedetele noastre! Delia are scenă în living

În ciuda restricțiilor concertistice publice, popularei Delia nu îi este dor de scenă căci are una chiar în livingul penthouse-ului său. Și tot ce trebuie pentru a străluci corespunzător de pe mica scenă de acasă, când testeză noile melodii în fața prietenilor ori când repetă (elemente de scenotehnică, lumini, instrumente etc.)

Ce lucruri trăznite au acasă vedetele noastre! Delia, Dan Negru și Costi Ioniță

A murit unul din marii actori ai României! Veteran al TNB, Mihai Perșa s-a stins înglodat în datorii

Ruby a pus un jacuzzi pe acoperișul blocului său

Sexoasa solistă și-a amplasat o piscină mobilă pe acoperișul apartamentului său, care se află pe….ultimele trei etaje ale unui bloc cu 17 nivele. Inițiat a vrut un jacuzzi din piatră însă macaraua ce urma să-l ridice ar fi costat enorm.

Dorian Popa și-a făcut cinematograf acasă iar Dan Negru are răsaduri de roșii

Liviu Vârciu și Dorian Popa au insistat ca, în proiectele propriilor vile, să fie amplasate și minicinematografe. Cu ecran, tratament acustic și sunet ca la un cinematograf și fotolii confortabile.

La celălalt capăt al clasamentului, vedeta Pro TV-ului, Mihai Bobonete are propriul solar în curte. Crescut la țară, comicul știe să scoată bioroșii și legume în propria curte situată la buza Pădurii Băneasa, una dintre cele mai scumpe zone din nordul Bucureștiului. La fel și Dan Negru, unul din puținii milionari din showbizz-ul româneasc. Anual, prezentatorul are propria recoltă din soiuri de tomate autentic românești.

Ce pensie uluitoare are Tudor Gheorghe. Se consideră unul dintre cei mai bogați români

Ultimele Articole