Ce meserie are fratele lui Dorian Popa. Acesta e plecat din România

0
19

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, însă nu multă lume știe că acesta mai are un frate. Ce meserie are fratele lui Dorian Popa și de ce a ales să plece din România?

Dorian Popa a fost atras de mic copil de lumina reflectoarelor, de muzică şi de actorie şi şi-a îndeplinit marele vis, de a se face cunoscut în toată ţara, fratele său pe de altă parte a ales exact opusul.

Ce meserie are fratele lui Dorian Popa. Acesta e plecat din România

Ciprian Popa este fratele lui Dorian Popa, iar cei doi au o relație foarte apropiată, fiind marcați de o dramă. Tatăl lor a încercat să îi despartă după divorţ, însă ambii au ales să stea alături de mama lor şi astfel s-a sudat o relaţie frăţească extrem de puternică.

Fratele lui Dorian Popa a studiat Facultatea de Medicină din Constanţa și a ales să părăsească România. Ciprian s-a stabilit în Germania, în Mannheim, unde şi-a întemeiat şi o familie.

Ciprian Popa s-a căsătorit cu Andrea Rojas Narváez în luna mai a anului trecut, iar iar Dorian Popa a devenit unchi. Cei doi au împreună o frumoasă fetiţă, iar artistul este destul de mândru că are o astfel de ocazie.