AcasăGeneralCe noi opțiuni va avea noua versiune de iOS 16, cea care...

Ce noi opțiuni va avea noua versiune de iOS 16, cea care va veni la pachet cu Iphone 14

Ce noi opțiuni va avea noua versiune de iOS 16, cea care va veni la pachet cu Iphone 14. Apple urmează să lanseze cea mai recentă acualizare a sa.

S-ar putea întâmpla în luna septembrie, conform hitechglitz.com. Potrivit sursei citate, vor exista câteva schimbări majore în contextul în care Apple încearcă să accepte o mare varietate de modele de iPhone în fiecare nouă versiune de iOS. iOS 15 acceptă cel puțin iPhone 6S, care a fost lansat în 2015.

Ce noi opțiuni va avea noua versiune de iOS 16, cea care va veni la pachet cu Iphone 14

Fiecare versiune iOS include o caracteristică importantă, dar și o serie de îmbunătățiri mai mici la nivel general. De exemplu, dacă mai aveți un iPhone 8, puteți profita de unele dintre micile funcții din iOS 16 atunci când sosește. Dar, cel mai probabil, veți rata marea funcție pe care Apple este pe cale să o prezinte.

Aplicație pentru cameră reproiectată: iPhone 13 Pro

Camera iPhone a înregistrat îmbunătățiri uriașe în ultimii ani, adăugând mai multe obiective și introducând funcții precum modul noapte și modul cinema.

Cu toate acestea, acest lucru a făcut ca aplicația pentru cameră să se simtă umflată. Accesul la setările de bliț sau expunere forțate necesită câteva glisări mai multe decât ne-am dori, împreună cu gesturi ascunse care nu se simt necesare.

Ce noi opțiuni va avea noua versiune de iOS 16, cea care va veni la pachet cu Iphone 14

Odată cu lansarea viitoare a lui iOS 15.2, va apărea și un nou buton Macro, permițându-vă să reglați aceste prim-planuri dacă este necesar. Cu toate acestea, acest lucru se aplică numai pentru seria iPhone 13.

Un nou început cu aplicația Cameră ar putea ajuta utilizatorii noi să facă fotografii într-un mod cu totul nou și să ofere utilizatorilor existenți un nou mod de a face fotografii și videoclipuri.

QuickNote pentru iPhone. Aceasta este o funcție care este afișată în iPadOS 15 și macOS 12 Montereyunde puteți trage degetul din colțul din dreapta jos și puteți introduce rapid câteva note, indiferent unde vă aflați pe dispozitiv, arată sursa citată.

Ce noi opțiuni va avea noua versiune de iOS 16, cea care va veni la pachet cu Iphone 14

Utilizați aplicația Home pe un iPhone 13 Pro în iOS 15. Pentru că widget-urile au fost revizuite în iOS 14, pe lângă faptul că le pot plasa oriunde pe ecranul de pornire, unele alte aplicații nu au furnizat propriile widget-uri pentru a reduce unii dintre pași. Aplicația de acasă este un exemplu flagrant.

Este posibil să aveți o varietate de lumini inteligente în casa dvs. pe care le utilizați aplicația pentru a le gestiona. Cu toate acestea, dacă doriți să aprindeți o lumină rapid, poate exista o întârziere în care Siri sau aplicația să nu răspundă, ceea ce din experiența noastră s-a întâmplat foarte des.

A avea un widget pe ecranul de pornire pentru luminile inteligente poate ajuta cu adevărat să reducă pașii implicați în aprinderea rapidă a lămpii din dormitor, în loc să fie nevoie să găsești aplicația Acasă.

Ce noi opțiuni va avea noua versiune de iOS 16, cea care va veni la pachet cu Iphone 14

Este puțin ciudat că widgetul nu a apărut încă, dar sperăm să sosească nu numai pentru iOS 16, ci și pentru versiunile viitoare de macOS și iPadOS.

Aplicații de zbor. Daca ai una AirPods Periferice sau a AirTag, s-ar putea să le găsiți foarte greoaie de gestionat. Setările AirPods pot fi accesate numai prin Bluetooth în aplicația Setări, în timp ce setările AirTags pot fi accesate prin aplicația Find My.

Capacitatea de a le gestiona printr-o aplicație centralizată „AirThings” ar putea elimina multe confuzii cu privire la ceea ce dețineți de la Apple.

Furnizori terți, cum ar fi Sony, scot anumite aplicații care vă pot ajuta să gestionați căștile și multe altele pentru a gestiona mai bine funcțiile asociate acestora. A putea face același lucru fără a fi nevoie să comutați la Bluetooth în aplicația Setări ar putea face gestionarea dispozitivelor mult mai ușoară.

Ce noi opțiuni va avea noua versiune de iOS 16, cea care va veni la pachet cu Iphone 14

Opțiuni de temă mai bune.  În 2019, am văzut o serie de subiecte datorită unora dintre noile funcții aduse de aplicația Shortcuts în iOS 13.

Cu comenzile rapide, puteți utiliza aplicația pentru a crea comenzi de lansare pentru alte aplicații și pentru a plasa o pictogramă la alegere pe ecranul de pornire pentru acestea. Acest lucru a dus la faptul că multe teme au devenit disponibile pentru utilizatorii de iPhone.

Pe de altă parte,  iOS 16 ar putea merge mai departe. O nouă categorie în App Store ar putea face posibilă descărcarea temelor și apoi selectarea lor în aplicația Setări. De asemenea, puteți alege diferite culori și tonuri pentru notificări și le puteți seta ca temă proprie, care ar putea fi activată și cu automatizări în aplicația Comenzi rapide.

Dezvoltatorii terți ar putea fi, de asemenea, capabili să furnizeze propriile sunete și teme. Deși ar exista restricții privind schimbarea altor pictograme de aplicație, acest lucru ar putea adăuga și mai mult individualitatea pe care utilizatorii și-o doresc de la dispozitivele lor, mai arată sursa citată.

Ultimele Articole