Ce notă dă Antonescu colaborării PNL-PSD

0
Ce notă dă Antonescu colaborării PNL-PSD

“Nu zic zece, ca să nu vă scandalizez de la bun început. Nota 9 pentru colaborarea dintre PNL şi PSD. Iau un punct pentru că zece întruchipează, totuşi, perfecţiunea şi pentru că într-o asemenea coaliţie, luând cei doi ani, toate încercările prin care ea a trecut şi trece, poate să fie lipsit de credibilitate să pretinzi că totul a fost sau este perfect, sub acest aspect”, a declarat Antonescu, la B1 tv, întrebat ce notă ar da colaborării dintre PNL şi PSD.

 

Liderul liberalilor s-a declarat mulţumit şi de guvernarea USL, după primele trei luni de când a obţinut o majoritate de 70% în urma alegerilor parlamentare.

 

“Poate că o să vă mire, dar o să vă spun că da, pentru că depinde la ce ne raportăm. Dacă ne raportăm la faptul că există aceste nemulţumiri reale, importante, justificate şi semnificative – 1.000 de oameni în stradă astăzi înseamnă foarte mult, mă refer la Oltchim, la Arpechim – sigur, sunt probleme care încă nu s-au rezolvat”, a spus Antonescu, întrebat dacă este mulţumit de guvernarea USL.

 

Cât priveşte promisiunile făcute de USL în campania electorală, Antonescu a afirmat că acestea nu pot fi evaluate în acest moment.

 

“Sigur sunt foarte interesat şi evident că unul din lucrurile pe care în fiecare zi încercăm să le evaluăm este această asortare, acest acord între ce facem în fiecare zi, ce fac miniştrii şi ce face administraţia în general şi promisiunile din campania electorală. Sigur că nu s-au rezolvat încă aceste lucruri şi multe altele, însă, sunt mulţumit de guvernare în sensul că ştiu că există, începând cu primul-ministru şi până la toţi cei a căror activitate îmi este cunoscută, o preocupare onestă şi exact în sensul angajamentelor din campania electorală de a rezolva aceste lucruri”, a completat preşedintele Senatului.