x


  • EUR
    4.7537
    USD
    4.3082
string(9) "lifestyle"

Ce obiceiuri comune au cei mai bogați oameni din lume

Cu toții visăm să ajungem bogați, să nu mai avem grija banilor, dar unele sfaturi primite din celor mai bogați oameni din lume nu par a ne ajuta prea mult. Poate obiceiurile lor banale ne pot ajuta să privim altfel lucrurile sau măcar să ne îmbogățim cultura generală.

Author: Mihai Voican | Sursa: UNICA.RO | Publicat: 30.03.2018, 8:47

Cheltuiește mai puțin decât câștigă – Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg este unul dintre cei mai bogați tineri din lume, este estimat că are o avere de peste 50 de milioane de dolari. Deși este putred de bogat are o garderobă simplă, ieftină și conduce o mașina de 20.000 de lire.

 

Acceptă lucrurile gratuite – Beyonce este una dintre cele mai bogate femei din lume cu o avere estimată la peste 260 milioane de dolari. Aceasta nu cumpără niciodată bijuterii, le poartă pe cele primite direct de la designeri.

 

Mănâncă mai ieftin – Ingvar Kamprad, fondatorul Ikea este unul dintre cei mai bogați suedezi, cu o avere estimată la peste 40 de miliarde de dolari. Ingvar este cunoscut pentru zgârcenia sa prin faptul că se îmbracă din magazinele second hand.

 

 

Articolul integral pe UNICA.RO.