Ce ocupație bănoasă are soția lui Cătălin Moroșanu. Cine aduce mai mulți bani în familia celui mai popular luptător român

Cătălin Moroșanu, vedeta ringului și fost luptător în sporturi de contact, este cunoscut nu doar pentru performanțele sale sportive, ci și pentru discreția sa în privința vieții personale. Alături de el, de aproape două decenii, se află soția sa, Georgiana, o prezență extrem de discretă în spațiul public.

Povestea de dragoste: ”A fost lângă mine și când stăteam la cămin

Cătălin și Georgiana Moroșanu se cunosc din copilărie, întâlnindu-se pentru prima dată pe platforma MIRC. Prima lor întâlnire a avut loc într-un parc din Iași, orașul natal. De atunci, au rămas nedespărțiți, construind o relație solidă bazată pe susținere reciprocă și dragoste. „Ea avea 16 ani, eu 17 ani. Am rămas împreună, a fost lângă mine și când stăteam la cămin și împărțeam împreună o conservă de ton sau ceva și acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul”, a mărturisit Moroșanu.

Cariera doamnei doctor Moroșanu

Georgiana, soția luptătorului, este medic stomatolog în Iași, unde locuiește împreună cu cei doi copii ai familiei. Ea deține o clinică stomatologică, oferindu-i un venit generos. Absolventă a două facultăți, Economia și Stomatologia, Georgiana s-a dovedit implicată și în acțiuni caritabile, urmând exemplul soțului său. Faptul că a ales să se țină departe de lumina reflectoarelor, preferând să se dedice carierei și familiei, îi aduce un respect deosebit în comunitate.

Contribuția financiară

Interesant este că, în ciuda succesului său ca vedetă și antreprenor, Cătălin Moroșanu a recunoscut că soția sa aduce mai mulți bani în familie. Georgiana, prin munca sa ca medic stomatolog, reușește să genereze un venit considerabil, depășind câștigurile lui Moroșanu. „Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soția mea și frumoasă și eu… Moartea din Carpați, uită-te la mine. Nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru. Știa care este plata, lipsa de acasă, multe sacrificii, dar a mers mai departe”, a spus Cătălin, arătând astfel admirația și respectul pentru partenera sa de viață.

Afacerile lui Cătălin Moroșanu

Pe lângă cariera sa sportivă, Cătălin Moroșanu este principalul organizator de gale de sporturi de contact în România. De asemenea, deține o mare sală de antrenament în București, unde sute de pasionați de fitness, box și kickboxing se antrenează. Aceste activități îi aduc un venit constant și îl mențin activ în lumea sportului, chiar și după retragerea din ring.

Cătălin și Georgiana, o familie unită

Familia Moroșanu este exemplul perfect de unitate și echilibru. În ciuda provocărilor și sacrificiilor, Cătălin și Georgiana au reușit să construiască o viață frumoasă împreună, bazată pe respect, dragoste și susținere reciprocă. Ei demonstrează că succesul în viață nu se măsoară doar prin realizările personale, ci și prin capacitatea de a construi relații durabile și armonioase.

Ce ocupație bănoasă are soția lui Cătălin Moroșanu. Cine aduce mai mulți bani în familia celui mai popular luptător român

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed