AcasăMoney&PeopleOdinioară asistentă de televiziune, acum face show în Monaco. Ce ocupație neșteptată...

Odinioară asistentă de televiziune, acum face show în Monaco. Ce ocupație neșteptată și-a găsit Iuliana Luciu

O mai țineți minte pe Iuliana Luciu? A trecut televiziunea pe plan second după mai mult de 15 ani petrecuți la Antena1 și Antena Stars pentru a anima petreceri exclusiviste în Monaco.

La fel de aspectuoasa soră a Nicoletei Luciu s-a pregătit pengtru acest proiect și și-a făcut debutul direct în lumea bună, în capitala distracției de pe Coasta de Azur. Promovându-se cu un decolteu generos, fosta asistentă de televiziune Iuliana Luciu (35 de ani) și-a găsit și un nume de scenă ”franțuzit”, Lucille, așa cum se recomandă fostul model ce a devenit deejay și maestră de ceremonii.

Ce ocupație neșteptată și-a găsit Iuliana Luciu

”Proiectul meu de suflet, muncit la greu, a devenit realitate – DJ invitat la Monaco! Aseară a fost despre muzica mea și Monaco!”, și-a anunțat voluiptoasa brunetă admiratorii despre noua sa îndeletnicire în care și-a făcut cu succes debutul, ringul clubului fiind plin ochi de petrecăreți.

”Am fost întrebată dacă am renuntat la televiziune. Nu am de gând să renunț la televiziune, chiar dacă munca mea de DJ este una serioasă și permanentă. Pot să mă implic cu maximă energie și bucurie în amândouă, fără probleme…”, a ținut Iuliana Luciu să-și anunțe prietenii prin intermediul canalului său de socializare.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.