AcasăMoney&PeopleJudecătorii au stabilit ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf! Decizia instanței...

Judecătorii au stabilit ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf! Decizia instanței a scandalizat-o pe Anamaria Prodan

Judecătorii au stabilit pensia alimentară pe care urmează să o plătească Laurențiu Reghecampf pentru fiul său și al Anamariei redevenită Prodan.

Decizia instanței care a judecat apelul depus la Tribunalului Ilfov de antrenorul de fotbal nu a mulțumit-o pe fosta doamnă Reghecampf care ar fi sperat la o sumă de trei ori mai mare. Suma lunară pe care instanța a stability-o este de 2000 de euro.

Conform spuselor imporesarei de fotbaliști, fostul său soț ar câștiga la noua sa echipă, clubul Neftachi Baki din Azerbaidjan, în medie, circa  40.000 de euro pe lună și se aștepta la o pensie alimentară lunară pentru Bebeto (14 ani), fiul celor lor, de 7.000 de euro. Mai mult, Anamaria Reghecampf este obligată să-i plătească la rândul său fostului soț peste 9000 lei, cheltuieli de judecată.

Judecătorii au stabilit ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecamf!

 ”Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!  Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere”, a spus înfuriată Anamaria Reghecampf după aflarea veștii. ”Are să îmi dea 50.000 de euro pentru perioada în care a plecat de acasă. Nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000, îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti!”, mai revendică Anamaria Prodan.


”Admite apelul. Modifică în parte hotărârea apelată, obligă apelantul la plata unei pensii de întreținere în sumă de 2000 euro, lunar. Obligă intimata-pârâtă la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 9250 lei. Decizia este definitivă”, se arată în decizia Instanței Ilfov.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.