AcasăActualitateCe preţ are bradul de Crăciun în 2022. Alternative pentru cei care...

Ce preţ are bradul de Crăciun în 2022. Alternative pentru cei care nu sunt dispuşi să scoată sume mari din buzunare

Valul de scumpiri nu a evitat nici bradul sau decoraţiunile de Crăciun. Preţul pentru unele dintre ele a crescut chiar şi cu 20% faţă de anul trecut. Aşa că oamenii încearcă să găsească soluţii alternative. Fie reciclează şi refolosesc decoraţiuni din anii trecuţi, fie cumpără mai puţine. Iar pentru brazi caută oferte în magazine sau chiar la direcţiile silvice. 

Cu o lună înainte de Crăciun, magazinele deja şi-au pregătit ofertele în ceea ce priveşte decoraţiunile pentru sărbători. Doar că, din cauza scumpirilor din ultima vreme, oamenii se gândesc de două ori înainte să cumpere ceva nou. 

Alternative pentru cei care nu sunt dispuşi să scoată sume mari din buzunare

Preţul pentru un brad poate urca şi la peste 600 de lei, însă există alternative şi pentru cei care nu sunt dispuşi să dea atât de mult, respectiv brazii de la Direcţiile Silvice din ţară.

Gabriel Ciomag, dir. Directia Silvica Prahova: Preţurile varianză între 25 de lei, până la 300 de lei, în funcţie de înălţimea acestora. 

Deocamdată, în pieţele din ţară nu au apărut brazii de Crăciun. Comercianţii anunţă însă că preţurile vor fi mai mari decât anii trecuţi.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.