x


  • EUR
    4.7509
    USD
    4.1988
string(16) "instant-articles"

Ce proprietăţi are noul şef al DNA. Primar: „Ce bine! Nu şe ştie când avem nevoie“

Anca Juma a fost consilier al fostului procuror-şef al DNA Laura Codruţa Kovesi şi are o experienţă de peste două decenii în magistratură.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 11.07.2018, 13:02

Anca Jurma, delegată de către procurorul general al României să ocupe funcţia de procuror şef interimar al DNA, după revocarea din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi, a moştenit  terenuri şi în Vrancea.

 

Potrivit declaraţiei sale de avere, Anca Jurma deţine o serie de proprietăţi, printre care şi în Vrancea.

 

Procurorul şef interimar al DNA a moştenit, în anul 2015, o suprafaţă de şapte hectare de teren arabil în comuna Slobozia Ciorăşti.

 

Primarul comunei, Elena Gîrneaţă, spune că nu o cunoaşte pe şefa DNA şi nici în evidenţele de la taxe şi impozite nu figurează.

 

„E bine, nu se ştie când avem nevoie”, ne-a declarat glumind Elena Gîrneaţă, primarul din Slobozia Ciorăşti. Edilul spune că în baza de date a primăriei nu figurează nimeni cu acest nume. “Nu  ştiam de acest lucru, de la dumneavoastră am aflat. Am verificat şi nu apare niciun nume şi nici de unde a preluat moştenirea. Este posibil să figureze pe teritoriul administrativ al comunei Slobozia Ciorăşti, dar să aibă teren în alte comune cum ar fi Popeşti, Urecheşti”, ne-a spus Elena Gîrneaţă.

 

mai multe, pe adevarul.ro