Ce reduceri se pot obţine pentru maşinile-vedetă ale Salonului de la Paris

Majoritatea constructorilor prezenţi la Salon oferă pe loc reduceri pentru maşinile pe care le-au lansat. Jurnaliştii francezi au făcut pe cumpărătorii interesaţi şi au vrut să vadă ce reduceri pot obţine, pe loc, în câteva minute, la o primă discuţie. Ei spun că, în funcţie de talentul de negociator şi de profesie (aspect care depinde şi de politica fiecărui expozant) se pot obţine reduceri şi mai mari.

Alfa Romeo Giulietta-15%

Pentru a susţine vânzările, cei de la Alfa Romeo oferă, în cazul acestiui model, dar şi a celorlalte din gamă, expuse la Salon, o reducere de 15%. Şi asta din capul locului, fără negocieri, deci se poate şi mai mult.

Audi A1-3%

La Salon este afişat un preţ de 16.400 de euro fără climatizare, dar reporterul caradisiac a reuşit să smulgă o reducere de 3%. Plus o extindere cu un an a perioadei de garanţie.

BMW X3-nimic

Nu merită să vă pierdeţi timpul la standul BMW, dacă doriţi să faceţi o afacere. Imediat ce ridicaţi problema, fetele vă invită, surâzătoare, la concesionar. Se oferă să-i comunice şi datele dumneavoastră.

Citroen C4-400 de euro

Politica este clară: nu se negociază la stand. Hostess-ele spun că vă va contacta un concesionar cu care veţi discuta, dar menţionează că aveţi o reducere de 400 de euro, din start, pentru un C4 cumpărat pe perioada desfăşurării Salonului. Aveţi măcar o bază de plecare pentru negociere.

Ford C-Max-7%, pentru început

Ford nu-şi dezminte reputaţia de marcă agresivă şi oferă din capul locului o reducere de 7% la un C-Max TDCi de 115 cai. Atrăgător, mai ales că modelul oferă un raport preţ-dotări atrăgător şi că expozantul este gata să mai rotunjească în jos preţul şi să adauge încă un an de garanţie.

Honda CR-Z-7%

“Dacă faceţi comanda la Salon, vă fac o reducere de 10%. Dar fiţi discret, pentru că această promoţie este legată exclusiv de Salon, iar concesionarul nu are aceeaşi marjă de manevră” spune un director de vânzări de la stand. Ofertă tentantă, cred jurnaliştii francezi, mai ales că la ea se adaugă şi prima de 2.000 de euro (oferită de statul francez) pentru achiziţia unei maşini hibride.

Hyundai iX20-6%

Preţurile finale pentru micul monovolum n-au fost încă stabilite, dar vânzătorul de la Salon a venit, din capul locului, cu un discount de 6%.  Jurnaliştii francezi spun că el poate creşte în momentul în care faceţi comanda fermă.

Nissan Juke-4%

Dacă cei care au profesii liberale pot spera la un discount clasic de 10%, cumpărătorului obişnuit i se oferă un cadou de 4%, sub forma contravalorii unor accesorii suplimentare sau a extinderii garanţiei. Lucru explicabil, pentru că Nissan Franţa a vândut deja tot stocul comandat din Japonia.

Peugeot 508-prea devreme pentru o negociere

Chiar dacă Peugeot va publica în curând preţurile pentru noul său 508, nu speraţi la o reducere la stand! Fetele vă invită să vă lăsaţi datele pentru ca un vânzător să ia cât mai repede legătura cu dumneavoastră. Totuşi, maşina nu va intra la vânzare mai devreme de 2011.

Renault Latitude-9%

Campioană a raportuului preţ/echipare, noua berlină a celor de la Renault poate ajunge la dvs. cu o reducere de 9% fără cel mai mic efort. Entuziast că ar putea vinde un model al acestui vârf de gamă, vânzătorul lasă de la el imediat: 29.500 de euro faţă de 32.500 de euro pentru versiunea Business dCi 150. “Şi, dacă facem tranzacţia înainte să se termine Salonul, vă mai pot oferi câte ceva în plus”.

Suzuki Swift-1.000 de euro

“În acest moment, avem o reducere de 0,9% pentru toată gama. Pentru Swift, vă ofer o reducere de 1.000 de euro pentru o comandă făcută înainte să se termine salonul şi vă mai pot oferi şi câte ceva în plus, când reveniţi. Iată cartea mea de vizită”. Aceasta a fost discuţia de la standul Suzuki.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed