AcasăActualitateCe s-a întâmplat, de fapt, cu rețeaua de socializare Hi5. De ce...

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu rețeaua de socializare Hi5. De ce toată lumea a renunțat la ea brusc

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu rețeaua de socializare Hi5. Cu siguranță toată lumea își amintește celebra rețea de socializare HI5. Era cea mai folosită până ca Facebook să apară.

Mulți au crescut cu rețeaua de socialzare HI5. Utilzatorii își puteau alege orice nume își doresc și de asemenea, puteau să opteze pentru melodia preferată pe care cei care intră pe profilul lor să o asculte.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu rețeaua de socializare Hi5. De ce toată lumea a renunțat la ea brusc

Ce se întâmplă acum cu rețeaua de socializare HI5? Reţeaua fondată în 2003, în San Francisco, avea probleme şi trebuia să se reinventeze, iar odată cu apariția Facebook, presiunile au fost și mai mari.

Potrivit adevarul.ro, în 2011, Ramu Yalamanchi vindea site-ul companiei de jocuri Tagged şi platforma se schimba. La început, toată lumea juca fel de fel de joculeţe şi, potrivit comScore, Hi5 ajunsese să fie pe locul 6 în topul celor mai accesate site-uri de gaming din lume.

Cei de la Tagged nu au fost însă mulţumiţi, aşa că au schimbat iar reţeaua. „Jocul“ Pets este centrul universului Hi5. În Pets poţi să cumperi oameni cu banii virtuali şi poţi fi cumpărat de alte persoane.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu rețeaua de socializare Hi5. De ce toată lumea a renunțat la ea brusc

Pe lângă Pets, mai este o secţiune numită Meet Me. Aceasta mi-a adus aminte de Badoo sau de alte site-uri de online dating. Poţi practic să spui dacă o persoană te atrage sau nu.

Poţi alege, de asemenea, ce vrei să vezi pe pagina principală: poţi să vezi oameni din toată lumea, prieteni de-ai tăi sau poţi selecta în funcţie de vârstă şi de sex.

Profilul tău poate fi public sau privat şi în continuare poate fi personalizat, însă rețeaua HI5 nu va mai fi niciodată ce a fost în urmă cu mai bine de zece ani.

Ultimele Articole