Ce salarii sunt în retail

0
Ce salarii sunt în retail

Veniturile angajaţilor din retail cresc în funcţie de poziţia ocupată, de reponsabilităţi şi complexitatea postului, scrie REALITATEA.NET.

Astfel, salariul lunar al unui muncitor necalificat pornește de la 140 de euro, în timp ce un casier aflat la baza ierarhiei poate câştiga 250 de euro ca începător şi poate ajunge la 500 de euro după mai mulți ani de experiență.

„Salariile sunt nete, iar plafoanele de încadrare variază în funcţie de mărimea retailer-ului, a experienţei angajatului, de complexitatea postului, dar şi de numărul de angajaţi aflaţi în subordine”, spune Monica Dona, PR Manager în cadrul companiei de recrutare Lugera & Makler.

Aceasta mai spune că pentru multe dintre posturile din retail se acordă bonusuri din vânzări şi comisioane care pot suplimenta substanţial pachetul de beneficii.

Salariul unui merchandiser poate ajunge la 350 de euro net lunar, un decorator de vitrine câștigă între 600 și 850 de euro, iar salariul unui șef de raion pleacă de la 700 de euro în funcţie de mărimea retailer-ului. Citeşte mai mult pe REALITATEA.NET