AcasăActualitateCe salariu are o casiera care lucrează cu normă întreagă la magazinele...

Ce salariu are o casiera care lucrează cu normă întreagă la magazinele Pepco

Ce salariu are o casiera care lucrează cu normă întreagă la magazinele Pepco. Salariile oferite de cei de la cât se poate de tentate, însă diferă de la un oraș la altul.

Spre exemplu, un director de magazin de la Pepco are un salariu net lunar de 3.500 de lei, dar și tichete de masă de 300 de lei pe lună, arată site-ul undelucram.ro.

Pe de altă parte, un angajat al magazinelor Pepco din Timișoara, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an pe funcția de casier, încasează un salariu net lunar de 1930 de lei.

La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 315 de lei lunar. Pe lângă asta, angajații mai primesc și un bonus în valoare de 50 de lei pe lună, în funcție de performanța acestora. Acesta diferă de la angajat la angajat.

O casieră Pepco din Sibiu, angajată cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de un anîncasează un salariu net lunar de 1900 de lei.

De cealaltă parte, un angajat al magazinelor Pepco din Ploiești, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an pe funcția de Casier, încasează un salariu net lunar de 1700 de lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 300 de lei lunar.

Un angajat al magazinelor Pepco din Sibiu, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de un an pe funcția de Casier, încasează un salariu net lunar de 3200 de lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 300 de lei lunar.

Un casier Pepco din Baia Mare, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de un an încasează un salariu net lunar de 2900 de lei.

Un angajat al magazinelor Pepco din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de un an pe funcția de Casier, încasează un salariu net lunar de 2300 de lei.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.