Ce salariu are un angajat de la Lidl în 2024

Ce salariu are un angajat de la Lidl în 2024. Salariile de la Lidl s-au tot modificat, având în vedere inflația. Astfel, anumiți angajați ajung să câștige chiar și peste 4.000 de lei lunar.

Evident, contează postul ocupat, dar și experiența. De asemenea, la acestea se mai adaugă și programul de lucru. Lidl ofertă atât un program full-time, de opt ore, cât și unul part-time de 4 ore.

Pe site-ul oficial al retailerului avem la momentul actual 237 de joburi disponibile, atât part time (4 ore), cât și cu normă întreagă. Printre anunțurile de angajare se numără cele pentru: personal de serviciu, lucrător depozit, manager IT, asistent vânzări, operator date, manager magazin, responsabil de tură sau specialist logistică.

Ce salariu are un angajat Lidl în 2024 și ce posturi sunt tentante, de fapt? În primul rând, la Lidl, salariul mediu brut e de 4.600 de lei. Acesta este încasat de cei care au poziția entry-level, cu program de opt ore.

Ce salariu are un angajat de la Lidl în 2024

Totuși, pe lângă salariu, angajatul mai primește bonusuri, tichete de masă și sporuri. De asemenea, conform anunțurilor, se oferă recompense angajaților care lucrează ore în plus. Cu ocazia aniversării sale, angajatul va primi o zi liberă. De altfel, va benefiia de asigurare medicală privată și asigurare de viață și accident.

Ce salarii au alți angajați de la Lidl? O persoană angajată pe poziția de responsabil de tură a primi un salariu mediu brut începând cu 5.940 de lei. Pentru un Specialist Logistică, salariul mediu brut pornește de la 9.100 de lei.

Pe de altă parte, în cazul unui operator de date, salariul mediu brut este fix, de 6.490 de lei. Un lucrător în depozit are un salariu mediu brut de 4.180 de lei, iar în cazul unui responsabil pentru gestiunea stocurilor salariul mediu brut pornește de la 9.100 de lei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed