Ce salariu au angajații de la Registrul Auto Român (RAR)

Angajații de la Registrul Auto Român (RAR) se pot lăuda cu salarii destul de mari pentru munca prestată.

Mai exact, reprezentanții RAR anunță că venitul mediu brut al unui angajat al companiei este de 53.616 lei (circa 12.000 euro) pe an, adică 4.468 lei pe luna, dacă sunt atinși indicatorii de performanță stabiliți în buget.

Ce salariu au angajații de la Registrul Auto Român (RAR)

Datele analizate de news.ro arată că din total, 50.124 de lei reprezintă salariul brut, adică 4.177 lei brut pe luna, ceea ce ar echivala cu un salariu mediu net de 2.929 lei, iar diferența reprezintă bonusurile, pe baza informațiilor furnizate de reprezentanții regiei autonome aflate în subordinea Ministerului Transporturilor.

În ceaea ce privește bonusurile obținute, ele se împart în două categorii: cele fixe, pe care le ia fiecare angajat în mod egal, și cele acordate în funcție de performanță, acordate separat fiecărui angajat, în funcție de eficientă acestuia.

Totodată, bonusurile fixe sunt de 3.000 de lei brut pe an, acordate de ziua RAR, de Paște și de Crăciun, potrivit datelor trimise de reprezentanții RAR.

Aceste bonusuri includ o suma în numerar brută de 1.500 lei, la care se adaugă tichete cadou, acordate cu ocazia sărbătorilor religioase, de 1.500 de lei.

„Aceste bonusuri au valori neschimbate din 2005 încoace, fiind singurele bonusuri pe care orice angajat le poate primi în mod cert, anual. Ele și-au păstrat valoarea și în contractul colectiv de muncă semnat pentru acest an”, au declarat reprezentanții RAR.

RAR mai poate acordă prime pentru realizări profesionale deosebite, echivalentul a maximum un salariu mediu de încadrare, acordat noilor angajați, în valoare de 3.498 lei brut.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri