x


  • EUR
    4.8422
    USD
    4.4424
string(16) "instant-articles"

Ce spun analiştii despre dependenţa lui Trump de Twitter

Preşedintele a ajuns să se încreadă aşa de mult în Twitter încât Politico relatează că, recent, a întrerupt brusc o discuţie cu congresmeni nemulţumiţi de decizia lui de a retrage trupele din Şiria, ca să-şi consulte contul de Twitter.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 19.05.2019, 11:56

Apoi i-a cerut lui Dan Scavino, consultantul sau în materie de social media, să le explice congresmenilor cât de populară este hotărârea lui, potrivit reacţiilor de pe Twitter, scrie ProTV.

 

Michael D’Antonio, biograf al lui Donald Trump: „Cred că ceea ce contează cel mai mult pentru președinte este să fie aprobat de cei care îl iubesc și-l urmăresc pe Twitter. De fiecare dată când postează ceva, el se folosește de Twiter ca de un fel de institut personal de sondare a opiniei publice.”

 

Timothy Naftali, istoric al presedinţilor SUA: „Donald Trump dă impresia că nu se folosește mai deloc de informațiile și expertiza puse la dispoziție de instituțiile guvernamentale. În schimb, el se bizuie pe Twitter, nu doar ca să-și facă o idee despre rezultatele diverselor politici, ci și ca să decidă respectivele politici. Asta e fără precedent.”