Ce studii are Gabriela Prisăcariu și cu ce se ocupă soția lui Dani Oțil 

Ce studii are Gabriela Prisacariu. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt căsătoriți și au și un copil împreună. Deși vedeta are doar 29 de ani, iar între cei doi este o diferență de vârstă de 12 ani, acest lucru nu pare să i fi fost un impediment.

Să aflăm însă mai multe lucruri despre Gabriela Prisacariu. Poate nu mulți își amintesc, dar aceasta s-a făcut remarcată prima oară la show-ul „Supermodels”.

Gabriela Prisacariu născută pe data de 22 noiembrie 1992 și este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu din București, însă nu a activat în domeniul juridic ci a preferat să se axeze pe calitățile sale fizice și să își dezvolte cariera de model.

Soția lui Dani Oțil a intrat în televiziune în urmă cu aproximativ 6 ani, prin participarea la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Totodată, ea s-a numărat printre preferatele celebrului designer însă a atras și unele critici din partea colegilor, care au preclit-o „scorpia” din cauza obsesiei tinerei pentru curățenie.

În momentul de față aceasta se ocupă cu modelingul și de asemenea se concentrează și pe creșterea fiului său și al lui Dani Oțil.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri