AcasăActualitateCe studii are Georgiana Lobonț, artista care ajunge lună de lună în...

Ce studii are Georgiana Lobonț, artista care ajunge lună de lună în trendingul de pe Youtube

Ce studii are Georgiana Lobonț, artista care ajunge lună de lună în trendingul de pe YouTube. Georgiana Maria Lobonț are o poveste cât se poate de impresionantă.

Celebra artistă s-a născut în Gherla, în județul Cluj, iar la doar 4 ani a făcut cunoștință pentru prima dată cu scena, mai exact la un concurs celebru pentru copii ”Tip Top Mini top”.

Familia sa a fost cea care a îndrumat-o şi susţinut-o pe acest drum, mai ales că părinţii vedetei sunt iubitori de muzică populară.

Pe lângă talentul său şi studiile au avut un rol important în formarea sa ca artist. În 2005 a avut loc lansarea sa oficială în emsiunea Tezaur Folcloric. După 5 ani de muncă, mai exact în 2010, tânăra scoate primul său album de muzică populară “Mi-o spus frunza fagului”.

În 2016 însă, Georgiana Lobonț a părut că vrea să o ia pe alt drum. Vedeta a ales să urmeze Facultatea de Drept din Cluj, iar mai apoi s-a căsătorit cu Rareș Ciocovan.

”Am învățat să fiu mai bună, mai calmă, mai înțeleaptă și mai responsabilă. Nu este ușor, mai apelăm la ajutoare. Este solicitant dar până acum am făcut față la tot. Eu cred că am reușit să depășim ușor acea perioadă în care tânjam după odihnă și eu și Rareș, soțul meu, pentru că ne trezeam noaptea foarte des la copiii.

Avem zile în care îi luam cu noi pe la filmări și am văzut că le place în lumina reflectoarelor. M-aș bucura să îmi calce pe urme. Uneori îmi compun piesele stând cu ei. Mă inspiră foarte mult.”, povestea artista în cadrul unui interviu mai vechi.

Trebuie menționat că artista de muzică populară are un succes imens în carieră. Aceasta câștigă mii de euro lunar atât din YouTube cât și din evenimentele la care participă.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.