AcasăGeneralCe studii și ce specializare are, de fapt, Andreea Marin

Ce studii și ce specializare are, de fapt, Andreea Marin

Ce studii și ce specializare are, de fapt, Andreea Marin. Andreea Marin a fost și rămâne una dintre cele mai apreciate prezentatore tv din România.

Drumul ei spre televizune nu a fost însă unul atât de drept precum crede lumea. După ce a terminat liceul, Andreea Marin a mers la Facultatea de Informatică.

Ce studii și ce specializare are, de fapt, Andreea Marin

Totodată, vedeta a avut prima apartie pe micile ecrane la TVR Iași, iar de aici viața ei s-a schimbat. Pe lângă informatică, Andreea Marin a mai urmat și câteva cursuri de specializare în jurnalism, relații publice și publicitate în cadrul Thompson Foundation și University of South California.

După ce a finalizat studiile și-a dat seama că, de fapt, marea ei pasiune este jurnalismul și nicidecum informatica.

Astfel, Andreea Marin a continuat să studieze, timă în care apărea neîncetat pe micile ecrane ale televiziunii din Iași. La scurt timp după aceea a mers la București, prezentând știrile la TVR.

Ce studii și ce specializare are, de fapt, Andreea Marin

Apoi a primit propunerea de a fi gazdă și prezentatoare a emisiunii Surprize, Surprize, ceea ce i-a adus succesul deplin și aprecierea telespectatorilor care o urmăreau în fiecare săptămână, în ziua de sâmbătă.

Ulterior, Andreea Marin a mai semnat și penturu alte colaborări. A apărut în foarte multe reclame, consolidându-și reputația și totodată a fost director editorial la „Business Woman Magazine” și, de asemenea, realizatoare a emisiunii de radio „Zâmbește, cineva te iubește”.

 

Ultimele Articole