Acum s-a aflat! Ce valoare colosală aveau bijuteriile care i-au fost furate Mădălinei Ghenea! ”Am alergat după hoț. A fost o operațiune planificată”

Trecută de șocul de a fi jefuită în zona celui mai important aeroport din Roma, Mădălina Ghenea dă detalii despre paguba incredibilă: ”Mi s-au furat bijuterii cu o valoare de 1 milion de euro. Am alergat după hoț. A fost o operațiune planificată!”

Geanta cu bijuteriile elebrei actrițe care aterizase la Roma pentru a participa la ”Gala Magnifica Awards” a fost sustrasă de sub nasul șoferului care trebuia să o ducă la hotel. Se pare că trolerul nu a fost ales la întâmplare, din suita de bagaje. Fix geanta în care se aflau 30 de obiecte prețioase, bijuterii și diamante cu o valoare de circa un milion de euro fiind furată. ”Mă întorceam de la Riad, unde participasem la un eveniment al prestigioasei reviste Hia. Excursie la clasa business cu una dintre cele mai importante companii aeriene din lume care includea mașina cu șofer deja rezervată la sosire.

Roxana, fosta Trident, are un business pentru care aleargă celebritățile! Cândva se promova cu fundul la vedere, astăzi se îmbracă mai gros ca niciodată cu propriile haine de blană

Ce valoare colosală aveau bijuteriile care i-au fost furate Mădălinei Ghenea

Mașina era parcată lângă perete, iar căruciorul bloca accesul terților. Căruciorul a fost în acel moment încărcat de șofer în dubă. Am ținut tot timpul căruciorul sub control, în acel moment șoferul îl încărca în dubă. Hoțul s-a mișcat calm, fără a forța. Netulburat. Eu am alergat după el țipând, dar la o răscruce de drumuri nu am putut să înțeleg în ce direcție a plecat atunci sau dacă îl aștepta un complice”, a povestit diva despre jaful ”ca-n filme” pe care l-a trăit pe propria-i piele. Se pare că nu există imagini deoarece mașina era parcată în singurul punct orb. ”Am depus plângere și au început cercetările”.

Cum au fost furate bijuteriile Mădălinei Ghenea

„Înainte de solicitarea mea de modificare a rezervării, persoana care organizează călătoria m-a informat că cineva a încercat să-mi schimbe zborul, schimbare pe care nu am solicitat-o. De parcă cineva ar fi intrat în sistem în numele meu sau ar fi vrut să mă monitorizeze”, a precizat Mădălina Ghenea care a spus și de ce avea o avere la purtător. ”De obicei aduc cu mine haine, bijuterii, genți de branduri cunoscute etc. Cu unele dintre acestea nu sunt doar ambasadorul mărcii, dar am organizat și campanii de publicitate cu compania mea de producție. Toate brandurile cu care lucrez îmi cunosc atenția și profesionalismul și au încredere în mine pentru că văd scrupul cu care îngrijesc creațiile lor. Eram liniștită, era un bărbat care mă aștepta la palier să mă însoțească, totul era sub control. Cel puțin așa credeam”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed